Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün hidding kazım için çok iyi şeyler söyledi ama bilemiyorum tabi o mükemmel ozelliklerini göremedik daha:D Ben mevlütü çok beğenirim milli takımdan yaa...

Yaa yabancı kontenjanını önemsiyorsanız okadar bu yıl yabancı kaleci istemeyin.Ufuğa ben güveniyorum bence o hatalarını kapatır bu sene biraz sabretsek seneye güvenebildigimiz bir kaleci olur kalemizde adıda ufuk olur.Kaleye yabancı alınırsa ozaman hücum hattından 1 onemli adamımızı unutun...

yabanci olayi büyük ihtimalle yakin zamanda 7 + 3 olacak

cana bu yil olmadi seneye büyük ihtimalle Türk vatandasi olacak

bende kaleci istemiyorum ama yinede yazayim dedim.

ben b2b, olmadi Annan, Lucas gibi defansi saglam olan ama ofansada az cok katkisi olan birinin alinmasini istiyorum, hemde cooook.

yabanci olayi büyük ihtimalle yakin zamanda 7 + 3 olacak

cana bu yil olmadi seneye büyük ihtimalle Türk vatandasi olacak

bende kaleci istemiyorum ama yinede yazayim dedim.

ben b2b, olmadi Annan, Lucas gibi defansi saglam olan ama ofansada katkisi olan birinin alinmasini istiyorum, hemde cooook.

aynen katılıyoru.b2b banko şart.

tek dileğim 7+3 uygulamasına geçilmemesidir.Hücum hattımızda tek türk arda ve ben bundan çok fazla utanıyorum.Bu diğer takımlardada çoğu zaman böyle.Umarım öyle bir uygulama olmaz...

O kadar transfer geldi, destek için reklamlara tıklarsınız artık :)

Transferi rakiple ilişkilendirmeyin. İyi topcu olsun kimin artığı olursa olsun ama Kazım 'da futbol niyetine hiç birşey yokki. Sarp, Barış, Balta üçlüsünü tercih ederim düşünmeden.

ya insan yine de arkadan vurulmayı unutamıyor kola kolay..... caner in fenerli olduğunu bile b ile bu takıma aldık güvendik ama yine hüsran... içinde fener kırıntısı olan adamın galatasarayda oynarken içten oynayacağını sanmıyorum....

Transferi rakiple ilişkilendirmeyin. İyi topcu olsun kimin artığı olursa olsun ama Kazım 'da futbol niyetine hiç birşey yokki. Sarp, Barış, Balta üçlüsünü tercih ederim düşünmeden.

dediğinde cok haklısın ama bunu tersi olan cok futbolcu var.mesela sergen en ölü haliyle bize geldi inanılmaz oynadı sonra 250.000 euro için bjk ye kaptırdık ve bjk şampiyon oldu.futbol oynarsa cok faydalı olur kazım.oynar mı oynamaz mı onu biilemem

Korkmuyor değilim 3.transferimizin gerçekleşmemesinden.Çünkü başkan +2 yi kullanmayacağız diyordu :S

Uyuyalım dedik uyku tutmadı iyi mi :D

Şuan bu 2 transferle Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledik bence.Ortasahaya alacakları adamın kalitesi ilk 4 içinde ligi kaçıncı bitireceğimizi gösterecek.

154223785905e73fda7ece0.jpg

dediğinde cok haklısın ama bunu tersi olan cok futbolcu var.mesela sergen en ölü haliyle bize geldi inanılmaz oynadı sonra 250.000 euro için bjk ye kaptırdık ve bjk şampiyon oldu.futbol oynarsa cok faydalı olur kazım.oynar mı oynamaz mı onu biilemem

Oynayamaz, yeteneksiz. Sergen 'de ki yetenek Metin Oktay 'dan sonra tektir Türkiye 'de.

Yalnız Adnan Polat bir taraftara Baptista'yı ne yapacaksınız daha iyisi gelecek dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

tek dileğim 7+3 uygulamasına geçilmemesidir.Hücum hattımızda tek türk arda ve ben bundan çok fazla utanıyorum.Bu diğer takımlardada çoğu zaman böyle.Umarım öyle bir uygulama olmaz...

Anlamadim.

6--2-2 yada 7+3

ne fark eder

öyle yada böyle, sen ne kadar utaniyorsan utan Arda dan baska etkili Türk oyuncumuz yok oynatilacak.

Wolfsburg ve milli takımdan arkadaşı Edin Dzeko, bir röportajında Misimovic ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Misimovic ile uzun süredir birlikte oynuyor ve birbirimizi iyi tanıyoruz. O muhteşem tekniğe sahip ve bir o kadar da zeki bir futbolcu. Her forvet, arkasında onun gibi bir desteğe ihtiyaç duyar. Misimovic aynı zamanda harika bir pasör. Bir koşu yaptığınızda, o mutlaka sizi görmeyi başarır.

2010-2011 gol kralı Milan Baros

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt