Cevap: Transfer Nöbeti
Ohhhh beee. sol bek alınmayacak diye acayip üzülüyordum.
Şimdi adam gibi beklerimiz oldu. stoper rotasyonu da türk ligi için oldukça yeterli.
Bir tane de orta saha alınırsa tamam olur.
-----------------------UFUK-------------------------
SABRİ----------NEİLL---------SERVET----------İNSUA =======> Bu 4lü sağlam duruyor.yedekleri de ( SERKAN---ALİ---GÖKHAN---HAKAN )
----------CANA-----------------M.SARP------------- =======> Elimizdeki oyuncularla nispeten dirençli bir orta saha.Cana iyi bir oyuncu. bu ikilinin yedeği
(BARIS---AYHAN ) olacaktır
-------------------MİSİMOVİC---------------------- ==========> Pino sağ açık oynarken elano misinin yerine oynayabilir.kewell da solda oynarken arda da yerine geçebilir misinin. kısacası misimovicin yerini alabilecek ,rotasyona göre (ARDA ve ELANO ) olabilir.
------ELANO----------------------------ARDA------ =========> (PİNO---KEWELL) bu 2linin yedeği olur, arda veya elanodan biri misinin yerine çekilir.maça veya sakatlık durumuna göre.
--------------------BAROS------------------------- ==========> (M.BADTAL) tek alternatifi badtal görünüyor. en riskli bölgemiz ve en alternatifsiz bölgemiz bu. kewell misi ve ardanın,hatta pinonun forvet olarak ne kadar katkı verebileceği soru işareti.
Burada elanonun durumu çok kritik.eğer elano bir mucize olur da satılırsa ,hem 11de yabancı kontenjanı açılır, hem de bir orta saha ve alternatif forvet için de kaynak yaratılmış olur.elano satılmaz ise ki ben satılamayacağını düşünüyorum, başka transfer daha olmaz bence.