Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim anlamadığım bir şey var.Misimovic'e 8 milyon verdiysek yani madem para vardı niye illa ki transfer döneminin sonunu bekledik ki.Önceden bastırıp parayı alaydık ya,2012 diye tutturdu Adnan Polat.

elano g.inler takası yapıp üstüne 5 milyon euro verelim , birde alternatif forvet alalım baptista olsun o da tam olur :D

çıksada baros olmadığında gol atamıyor,misi elano ikilisi o işi yapar elano satılırsa yerine gelecek adam daha iyi olur ve o yapar ama forvet olmazsa olmaz m.batdal 8 hafta yok barosa bişey olursa bu sefer gider gider atamayız.

Kewell var merak etme..

Ayrıca dediğim eksik öyle bir eksik ki?

O yüzden salakça top kayıplaıyla gol yiyoruz..

Pino bile forvet oynuyor biliyor musun?

15707_Galatasaray_SK.jpg

Benim anlamadığım bir şey var.Misimovic'e 8 milyon verdiysek yani madem para vardı niye illa ki transfer döneminin sonunu bekledik ki.Önceden bastırıp parayı alaydık ya,2012 diye tutturdu Adnan Polat.

Diego engeli vardı..

Diğer transferler için bu konuda haklısın.

Misimovic'i Diego'yu almadan asla vermeyeceğini söyledi takımı.

Misimovic geldiğine göre artık 4-3-3'e elveda demenin vakti geldi..

4-3-3 te ileri üçlüdeki ideal kanatlar pino ve kewel forvette de baros olur (ideal 4-3-3 te ardaya yer yok bence çok top tutuyor ayağında) . ancak misimoviç için orta sahanın savunma direnci bayağı düşer. iyi niyetli ama defansı hiç yok. toplam 5 defans yapmayan oyuncu ile ne kadar dayanabiliriz soru işareti...

ideal sitem 4-2-3-1 olur.

Bu sene kaçacak muhtemel şampiyonluktan sonra Heralde artık Rijkaard kadro kalitesiz diyemez.Kimseye böyle kadro verilmedi.Bence değişmesi gereken bir yer daha var.Önümüzdeki haftalarda değişebilir.Artık kimse Rijkaardı körü körüne savunmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt