Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse kusura bakmasın Misimovic su takım icin en son ihtiyac olan oyuncuydu . İnsua'da 2 tane milli sol bek'in önünü tıkar .

Futboldan anlamadığın çok belli oyun sıkıştığı zaman oyunu açamıyoruz işte nası ihtiyacımız yok bütün yük Ardaya biniyodu çok saçma sapan konuşuyosun hadi işine bak adamın moralini bozma

Misimovic transferi olduysa Arda satılmalı , satılması gereken fiyatta en az 15 Milyon Euro'dur .

Vay be bu bir işaretti demek FM 2010 çıktı çıkalı 3 ay önceye kadar oynuyordum ve sürekli Galatasaray ' ı alıyordum ve baltayı arsenale satıyodum genelde iyi paraya insuayı alıyodum opsiyonlu kiralık sezon sonuda alıyodum her maç 7.0 üzerinde oynuyordu :D yine öyle olması temennisiyle

Vay be bu bir işaretti demek FM 2010 çıktı çıkalı 3 ay önceye kadar oynuyordum ve sürekli Galatasaray ' ı alıyordum ve baltayı arsenale satıyodum genelde iyi paraya insuayı alıyodum opsiyonlu kiralık sezon sonuda alıyodum her maç 7.0 üzerinde oynuyordu :D yine öyle olması temennisiyle

:eek:

Geçen sene yapılan transferleri de hatırlayınca an itibarı ile sanki bir deja vu yaşıyoruz.

Orta sahaya halen takviye yok. Yapılacak mı ?

Menşei ne olursa olsun orta sahaya takviye lazım. Aksi takdirde çok gol atıp, çok gol yiyen ve Şampiyonluk iddiası olmayan bir takım olacağız. Hele birde Baptista gelirse.

Ben artık orta sahada BAM üçlüsünden birini ilk 11'de görmek istmeiyorum.

Sezgin FANATİK'e konuştu

Transferi FANATİK'e değerlendiren Adnan Sezgin, “Galatasaray’a hayırlı olsun. Çok uğraş verdik. Söktük, çektik, aldık. Taraftarımızın da sabrına teşekkür ediyoruz. Almanya’nın en iyi futbolcularından birini aldık” açıklamasını yaptı. Misimovic, imza attıktan sonra Bosna Hersek Milli Takımı'nın kampına katılacak.

Raşit Altun / Yalçın Dümer

namik, nasil biliyorsun>? insallah dogrudur, kaynak ne? hic biryerde bulamadim bunu cunku..

Güvenilir bir arkadaşımın söylediğine göre öyle .4.2 milyon euro opsiyonu var. Sorun şuki adamın kontratının ne zaman biteceği belli değil farklı yerlerde farklı veriler yazıyor. 2011 yazan yer de var 2012 de. 2011 ise saçma, 2012 olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt