Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aciz yönetim yine başardı saf taraftar profilini kandırmayı!

Şu yapılan transferler bile taraftar için değil kendilerini kurtarmak içindir,yarın bir gün de olası başarıszılık halinde tek suçluyu F.R ve teknik ekibe atmak içindir.

Nerdeydiniz 3 ay boyunca,göz göre göre elenirken avrupadan nerdeydiniz.

merak etme kimse kimseyi kandırmış değil.

bu yönetimin yaptıklarını messiyi getirseler unutmayız .

ancak elimizde bu sene sadece lig kaldı . ve bu ligi kullanarak yıllardır özlemini duyduğumuz şampiyonlar ligine kalmayı başarmalıyız.

bunun için karalar bağlayıp ağlamak yerine , ayağa kalkıp şampiyon olmalıyız .

ve bunun için gelecek olan ve gelmesi muhtemel iyi oyuncular bizleri heyecanlandırıyor .

tekrardan söylüyorum , (en azından kendi adıma ama eminim herkes benim gibi düşünüyordur) , kimse kimseyi kandırmadı, herşeyin farkındayız ama şamp.ligi ve şampiyonluk için iyi oyuncular gelmesini istiyoruz.

Hakan Ünsal kolpalıyor

Arda satılamaz.Yerine oynatacak Türk oyuncu yok

Yoksa yabancı sınırı 8 oldu da biz mi bilmiyoruz ?

ya yönetim son anda jovanovic'i açıklamasın sakın.. kötü kokular alıyorum sanki..

arda gider hamit gelirse ben ardanın gitmesine hayır demem..arda gidip hamit ve ibricic gelirse güzel olabilir...

beyler 1 kaç saate açıklancakmış daha transfer olmucakmış diyo yaw ligtvddeki muhabir

Alman Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 bu sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Misimovic'i Wolfsbourg'dan transfer edemeyen ve Galatasaray'a kaptıran Alman ekibi, o bölgeye Atletico Madrid'ten Jurado'yu renklerine kattı.

İspanyol basınında Schalke'nin bu transfer için Atletico Madrid'e 13 milyon euro ödeyeceğini yazdı.

demekki madrid jurado yerine ardayı almaya çalışıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt