Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cidden izledin mi?Herhalde Prekazinin önerdiği adam Marco jovanovic

dün prekazinin ses kayidi dolasiyodu buralarda, branislav jovanovici önerdigi duyuluyomus, dinlemedim...ama anlamadigim nokta, yedek kulübesinde oturan adami niye öneriyo bize? bu marko jovanovic en azindan her mac 90dak oynuyo...

kulüp diğer jovanovici yalanladı istanbula geleni değil,istanbula gelen adam süper yetenek emenadan da annan da daha iyi çok maçını izledim.

Ya bilip bilmeden konuşuyorsunuz, gelen adam Prekazi'nin önerdiği Bransilav Jovanovic, adamın ahava alanında çekilmiş fotoğrafları var. 25 yaşında ve Partizan'da yedek bekleyen bir oyuncu. Bu sezon da 4 maçta forma giymiş, hepsine de 70-80'den sonra dahil olmuş, bugüne kadar Sırbistan formasını giyememiş. Nasıl süper yetenek oluyor, bir açıklasan da biz de anlasak?

EDİT: Ha ayrıca resmi site de sırayla iki Jovanovic'i de yalanladı.

Beyler şunu bi anlayın artık: MARKO jovanovic defans oyuncusu!! defansa adam ALMAZLAR! ayrıca prekazinin önerdiği adamın adı BRANİSLAV JOVANOVİC.

Her neyse şu an istanbulda olan Prekazinin önerdiği adam olduğu söyleniyo bakalım tansfer açıklanırsa Prekazi söyler hangisi olduğunu:D

arda gider hamit gelirse ok ama arda gidip yabancı gelecekse hayır takımda tek yaratıcı yerli oyuncu..

Prekazi'nin önerdiği ve İstanbul'a gelen oyuncu Branislav Jovanovic.

O ünlem ne ya? Yarıldım öğlen öğlen. Adama köpek diyorsun sırf 1 sene oynasın, tecrübe kazansın, satın alma opsiyonu yüksektir diye. E o zaman oklar satın alma opsiyonunu gereğinden çok çok fazla yapan yönetime çevrilir. Yönetim böyle bir hata yapamaz mı ki adama köpek diyorsun?

ben sırf o yorumu ıcın değıl genel olarak taraflı yorum yapıyo ızle gor kendın

dün prekazinin ses kayidi dolasiyodu buralarda, branislav jovanovici önerdigi duyuluyomus, dinlemedim...ama anlamadigim nokta, yedek kulübesinde oturan adami niye öneriyo bize? bu marko jovanovic en azindan her mac 90dak oynuyo...

Bence orda Prekazi adamların isimlerini karıştırdı çünkü bu Branislav jovanovic 25 yaşında ve partizanda yedek Marco jovanovic daha iyi gibi duruyo

Insua Türkiyeye geliyor.. yanında bizim Tercuman Mertle fotografı var ve resmi sitede Insua ile ilgili haber yok , ilginç ve saçma.

branislav jovanoviç ön libero

marko jovanoviç stoper

prekazi ön liberoda oynayan jovanoviç demişti hatta ledesmayla kıyaslamıştı.Marko ya da branislav dememişti.ama ön libero dediği için branislav jovanoviç olduğu aşikar.Dün Türkiyeye gelende zaten branislav jovanoviçti.tartışmak anlamsız artık marko mu branislav mı diye

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 1 Eylül Salı akşamı (yarın) sona eriyor. Profesyonel liglerde transfer dönemi 9 Haziran'da başlamıştı. 2010-2011 sezonunda ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

1 eylül salı diyor ama bugün salı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt