Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S.a renktaşlar.Misi ile insua sağlık kontrolunden geçmişler.Ee niye açıklanmıyorlar?Birde o ikisi dısında transfer felan olacak mı?Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.Bayağı uzak kaldım son olaylardan :o

olacakki hepsini birden açıklama fantezisi yapacaklar diye düşündüğümüzden :D bi 3. hatta 4. ve hatta bir gurbetçiyle görüşülüyo diyenleride var bi 5. yi bekliyoruz :D

Eğer bu Aksam Arda Transfer Oldu Gidiyor Açıklaması Olmazsa,Bu iddayı ortaya atan Adamın Yanına gidiyorum.Gelen ?

yahu adam zenci bi kere onlar acayip terlerler ve koltuk alti killarini genelde kesmezler

simdi bunlar kendilerini sinif olarak daha asagida hissettikleri icin kafalarinda soyle bir sey vardir, avrupa temizdir insanlar nezihtir seklinde bir onyargi

gelipte insanin heryerde insan oldugunu gorunce sasirmis oldugunu tahmin ediyorum

ulan sizinde bi farkiniz yok les gibi kokuyorsunuz manasinda bir laf oldugunu tahmin ediyorum

bizim bu olayi abartmamiz aasil komedi olan

ben sadece zencilerden bahsetmiyorum su gozluklu henry ler pierre ler de kesmiyor spor derslerinde hep gorurdum killi killi :D

Annan bir adim ondeymis. Emana da olabilirmis. Baptista'nin da yabana atilmamasi gerektigi soyleniyor.

Utku, granger istanbul da ne zmana otobüse binmiş verdiğin örnek saçma. ayrıca adam 1 kişi için leş gibi koktun demiyor Tüm Avrupa'ya diyor bunu

Adamın ter kokan birisi ile karşılaşması için otobüse binmesine gerek mi var? Orada burada resim çekmek isteyenden tut, gittiği restorana, dışarıda gezerken, gazetecisi, fotoğrafçısı, otelindeki görevliden tut, maç ve organizasyon görevlisi, temizlikçisi, yığınla adamla karşılaşıyor. Bizim karşılaştığımız kadar olmasa da bir sürü insanla karşılaşıp ter koktuğuna şahit oluyordur. O karşılaştığı insanlar arasında işine veya maç izlemeye otobüsle gidenler de vardır. Ayrıca terlemek için otobüse binmeye falan da gerek yok, o sadece kendimizden bir örnek vermek içindi. Bu sıcaklarda gayet iyi şartlarda yaşayanlar bile zaman zaman klimasız bir ortama girmek zorunda kaldıklarında terleyip kötü kokabiliyorlar. Onların arasında da ne olursa olsun dikkat etmeyen birileri var. Adam da Avrupa'nın en sıcak yazlarından birini geçirdiği sene en sıcak Avrupa ülkelerini gezerken sık sık ter kokan birileri ile karşılaştıysa "ne oluyoruz?" demiş olabilir, düşüncesizce de bunu yazmıştır. "Avrupa'da insanlar deodoran kullanmıyor herhalde, leş gibi kokuyorlar" diye de kendinin aslında pek umrunda olmayan bir tweet girmiş. Budur. Biz sanki insan olarak gittiğimiz yerdeki insanlar hakkında hiç yorum yapmıyoruz. Ben her yurt dışına çıkan tanıdığımdan veya tanımadığımdan yok "İngilizler çok kendini beğenmiş" yok "Almanlar çok kaba" yok "İskandinavlar çok soğuk" yok "İspanyollar bildiğin çingene" gibi laflar duyuyorum. O da ter kokusuna takılmış, bu yani. "Ölü eşek gibi kokmak" da sık kullanılan bir deyim dediğim gibi, bizim sık sık her yerde kullandığımız "leş gibi kokmak" lafından da bir farkı yok...

hakan balta: hayatının en kötü

maçlarını üst üste oynayarak, büyük bir sol bek

transferi yaptırmış ve galatasaray'a borcunu ödemiştir.

eğer emiliano insua transferi doğruysa yerinde olsam

gider bir nargile cafe açarım. bir daha da ayağımı topa

sürmem. ONUR DURAN FACEDE YAZMIŞ..:lol::lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt