Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Transfer Nöbeti
Jovanovic de olur bence 3. olursa
Jovanovic de olur bence 3. olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç saat kaldı sonlanmasına transfer sezonunun ?
Ben saçmalamıyor demedim ki. Sonuçta adam bir sürü ter kokan adam görse bile düşüncesizce öyle bir yazı yazmamalı. Ancak adama ağır hakaret etmiş gibi muamale de yapmayın. Aynısından biz de aynı kelimelerle şikaet ediyoruz. Otobüsten inerken kaçımız "Off, be dünya varmış, leş gibi kokuyordu a.k, insanlarımız da deodoran kullanmaz, dikkat etmez ki" diye söylenmedik, içimizden geçirmedik. Adamın hatası bu anlık tepkisini düşüncesizce Twitter'a taşımak olmuş o kadar. Leş gibi kokmanın hayvan ölüsünü kastettiğini biliyorum. Leşin anlamını bilmeyecek kadar cahil değilim. Çok şükür ki adamlardaki deyimin Türkçe'de birebir benzer bir benzetme ile karşılığı var. Ama önemli olan onun bir deyim olması. Türkçe'ye ölü eşek diye çevirince İngilizce bilmeyen adamlar sanki bunu hakaret etmek için özenle seçilmiş bir benzetme gibi algılıyor. "Leş gibi" diye çevirince ise deyim olduğu anlaşılıyor.
Abi hemen 1-2 transfer yaptı diye gevsemeyin...Ne cabuk unuttunuz haldun'u..Haldun olsa bu kadar basarısız olmazdık..Ve en önemlisi gruplara kalamadık...Sen halen sezgini savunuyosun..