Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse Fatih Teri mi sevmek zorunda değil ama altına basa basa sölüyorum SAYGI duymak zorunda.

burda gelipte kimse bana FR övüpte Fatih Teri mi kötüleyemez.

Bugün çıkın avrupaya futboldan anlayanlar adamlar iyi bilir ki Fatih hoca ile FR arasında hiçbir fark yok.

Arkadaşım Galatasaray lıysan değerlerine sahip çıkacaskın tamam mı elin bilmem hollandalısını savunmak için tarihinin en başarılı teknik adamına laf çakmayacaksın

yarın herif parasını alır kaçar gider ,bu takım iflas eder batar giderse kim geçer başına iyi düşünün

SAYGI DUYACAKSINIZ.. sevgi değil!!

Frank Rijkaard varken onu düşünerek gelen adamların Fatih Terim varken gelmeyebileceğini söylemek ne zamandan beri saygısızlık oluyor ki? Bu bir Futbol gerçeği, atıyorum Fatih Terim dünyadaki en sevdiğim en saygı duyduğum kişi de olsa, bana göre en iyi hoca da olsa, Frank Rijkaard yabancılar gözünde daha kariyerli ve cazip bir isim olduğu için bu bir gerçek. Mustafa Denizli de Galatasaray'da önemli başarılara imza atmıştır ve ona da saygı duyarız. Şimdi "Insua Denizli varken gelmez, Rijkaard varken gelir" demek saygısızlık mı olacak? Adamın da açık açık "Rijkaard ile çalışma şansına sahip olmak istedim" gibi bir laf etmesi de bunun kanıtı ve bu kadar bariz bir futbol gerçeğini reddedenlere kapak niteliğinde olmaz mı?

154516472-50ae475692523a4dcb4735e72210677a.4c7d2e08-full.png

Kimse Fatih Teri mi sevmek zorunda değil ama altına basa basa sölüyorum SAYGI duymak zorunda.

burda gelipte kimse bana FR övüpte Fatih Teri mi kötüleyemez.

Bugün çıkın avrupaya futboldan anlayanlar adamlar iyi bilir ki Fatih hoca ile FR arasında hiçbir fark yok.

Arkadaşım Galatasaray lıysan değerlerine sahip çıkacaskın tamam mı elin bilmem hollandalısını savunmak için tarihinin en başarılı teknik adamına laf çakmayacaksın

yarın herif parasını alır kaçar gider ,bu takım iflas eder batar giderse kim geçer başına iyi düşünün

SAYGI DUYACAKSINIZ.. sevgi değil!!

saygimi duyacagim?

guldurme beni

saygi maygi duymuyorum, oyle bir zorunlulugumda yok

ingilzce bilmediginin bile farkinda olmayacak kadar ustunluk asigi, kibirli bir insandir benim nezdimde

sen hesab et iste:) adam o kadar kendini herkesin ustunde goruyorki kendi kafasindan diyorki, ulan ne ogrencem ingilizce, bi sekilde anlatirim kendimi:)

bu tamamen psikolojik olarak yukaridaki tanimlamanin sonucudur.

benim taniidigim etrafimdaki hic bir insanin yapmayacagi bir harekettir.

gaz vererek psikolojik dopingle basarili olan takimlarin omru yok

sistemi olan takim istiyor yeni nesil taraftar.

kimse kimseye saygi duymak zorunda degil.

sevgi duymak zorunda olmadigi gibi.

kalkip hakaret etmedigim surece hic bir sorun yok

Misimovic: "Burada oldugum icin cok mutluyum. Transfer belki cok uzun zaman aldi son gunde halloldu. Cok mutluyum"

Bu ne sevinç. Lige berbat başladık, çok kötü oynuyoruz. Avrupadan elendik. Kampa yetişecek denilen transferler son gün geldi. Transfer bu şekilde tamamlanırsa M. Sarp ilk 11 oynayacak. Tamam çok iyi 2 oyuncu geldi ama yine de çok iyi durumda olduğumuz söylenemez. 2 transfer bize herşeyi unutturmamalı.

altina imza atarim soylediklerine ve CMF

Antu'da bir fb Taraftari:

ilk idmanda ardayla carpisip ikisinin de dizleri kirilir insallah... demis tamam Takimini seviyorsun Fanatik'sin Galatasaray'i ve Futbolcularini sevmiyorsun Yeni Transferlerimizi kiskaniyorsun ama Yaziktir, Günahtir be. Biz Bir ''GALATASARAY'' Taraftari olarak Rakibimizi ve Futbolcularini ne kadar sevmesekde Dizlerinin Kirilmasinida istemeyiz öyle degil mi arkadaslar ?

bir tanesi hariç...

Misimovic: "Hayatimda bir degisiklik istedim. Tarihi basarilarla dolu bir kulubu sectim."

''Galatasaray gibi bir büyük kulüpte oynuyorsanız tek hedef vardır; o da şampiyonluk.Lig'e kötü başlamış olabiliriz ama bunu telafi edeceğiz''.

''Gelmeden birçok bilgi edindim.Taraftar hakkında birçok şeyler biliyorum.''

2 futbolcu alınca hemen herkes yumuşayıverdi.Ben böyle taraftarlık görmedim yahu.Adnan denilen adam transferleri o yaptıysa şayet tebrik ederim , Avrupa'dan elendikten sonra yapsan ne ? Artık bıktım her sene Avrupa'da aynı senaryoyu görmekten.Yapacak gücü her zaman vardır Galatasaray'ın.Ben ligden ziyade Avrupa'da başarı istiyorum artık.Bizim kimliğimiz budur.Türk olmayan takımları yenmek.

Antu'da bir fb Taraftari:

ilk idmanda ardayla carpisip ikisinin de dizleri kirilir insallah... demis tamam Takimini seviyorsun Fanatik'sin Galatasaray'i ve Futbolcularini sevmiyorsun Yeni Transferlerimizi kiskaniyorsun ama Yaziktir, Günahtir be. Biz Bir ''GALATASARAY'' Taraftari olarak Rakibimizi ve Futbolcularini ne kadar sevmesekde Dizlerinin Kirilmasinida istemeyiz öyle degil mi arkadaslar ?

o yorumu bende gördüm sonuçta futbolcularda o işten para kazanıyor insanların ekmeğine mani olmaya çalışıyor adamlar ne insanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt