Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Insua gs´de

adamlar yıllar yılı zorlaya zorlaya bi insua aldılar nihayet...

Futbolculuğuna gelince‚ vasatın oldukça altı‚ bank asyada şampiyonluğa oynayan bir takımda yedek olabilir‚ ki buda esasında doğru yere geldiğinin göstergesidir.

angut comdan alıntı liverpolada direk oynayan adama yaptığı yoruma bak resmez gerizekalı :D

''Hollanda futboluna biliyorum, bir önceki antrenörüm Hollanda'dan geldiği için o mantalite'ye alışığım.''

''Kronik sakatlık spekülasyonu'nu ilk defa burada duyuyorum.Geçtiğimiz senelerde bütün maçlarda oynadım.Sadece bu sene ayrılmak istediğim için oynamadım.''

Insua gs´de

Futbolculuğuna gelince‚ vasatın oldukça altı‚ bank asyada şampiyonluğa oynayan bir takımda yedek olabilir‚ ki buda esasında doğru yere geldiğinin göstergesidir.

angut comdan alıntı liverpolada direk oynayan adama yaptığı yoruma bak resmez gerizekalı :D

ordakilerin zeka seviyesinden şimdi endişe etmeye başladım

Insua gs´de

gerizekalılar hakaret etmiş oluyorsun böyle demekle... :D:D:D

malum site kesin diyor mu jadsona benim bildiğim transfer olursa jadson olabilir diye bir şey vardı acaib gereksiz olur.yarına kadar elano yu satıp.annanı alıp bide barosa alternatif olabilecek birini alırsak süper ötesi olur

bence bunu demesi transferin olmayacağına işaret.Adam hayatında ön libero oynamamış :) Normalde asıl oynadığım pozisyon sol bek ama ilerleyen zamanlarda teknik direktörümüzden bir talep gelirse ön liberoda da oynayabilirim."

Aynen tam o anda ben de öyle düşündüm.Spiker "çünkü önemliydi bu " dedi.

B_17d66eb0c79fd781d883e46c4712a4d7.jpg

''Hollanda futboluna biliyorum, bir önceki antrenörüm Hollanda'dan geldiği için o mantalite'ye alışığım.''

''Kronik sakatlık spekülasyonu'nu ilk defa burada duyuyorum.Geçtiğimiz senelerde bütün maçlarda oynadım.Sadece bu sene ayrılmak istediğim için oynamadım.''

Bu ne demektir?

baptista ön libero oynayabilecekse gelsin aksi takdirde gelmesin çünkü cananın yanına 1 partner alırsak forvetsizde çok rahat gol atarız :D

Insua gs´de

Ciğer var yenmi die bi sor bakım onada mundar diecekmi

Yönetim transfer bitti diye açıklama yaptığını daha önce duyurmuştum,bence ters köşe yapmak için yapılmış bir açıklama değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt