Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ego yapıyo insanlar nedir fatih terim aşkı adam bitirdi felipe gibi adamı yolladı milli takımı madaraetti bizi biz yapan hagiydi popescuydu bülent korkmazdı suattı ötesi yok.önemli olan oluşumdur rijkaard hamuru tuttursa bu sene şampiyonuz misimoviç tarih yazacak fenerliler dövünmeye başlasın

imza.

Fatih kosmuyor diye Felipeyi yedi, Misimovicide yer, cunku misi pek kosmayi seven biri degil ama berbat bile oynasin ya gol atar, yada asist yapar.

vay arkadaş kewell in da ne çok seveni varmış herkes kadroya yazıyor adamı!!!!!

o kadar da sallama. Kadromuz ne kadar kaliteliysle Fatirh Terimde o kadar kaliteliydi. ayrıca 2. gelişinde adamın eline verilen kadro yu düşününce mourinho olsa başarı gelmezdi yani

salladığım yok maalesef 2.gelişindede şampiyon olan takımın kadrosunu bozup kadroyu sil bastan yaptı felipe gibi bir oyuncuyu mahvetti daha ne yapsın

galatasaray_21948.jpg

En uygun kadro bu olur beyler.

Şu kadroları kurarken bir de yabancıları saysanız. :o

kusura bakma ama servette tam bir saatli bomba onun tek yaptığı iş oyuncuyu ikili müdahalelerde indirmek.

başka birini koysan o kadroya tamam sen bana hakan baltayı mı savunuyorsun Allah aşkına biz bak yüzde veriyorum %60 şuan hkan balta yüzünden avrupada yokuz evet çok ciddiyim ilk maçta yediğimiz 2. gole ve 2. maçta yaptığı hataya bir bakın adım atcak 1 gram mücadele etcek hali yok ali turan ı yazın oraya daha iyi hem o adamı yanlış yerde oynatıyorlar neill i sağ bek ali turan stoper oynasaydı ne servet sırıtırdı orda nede ali sağ da aksardı %30 yönetim %5 teknik heyet %5 de futbolcular diyorum avrupadan elenme oranı:(

Bana kalırsa Cana'yı ilk 11'de düşünmüyo Rijkaard.Önde olduğumuz maçlarda son 20 dk falan iyi bir savaşçı olarak alır oyuna.

Fatih terim ve gökhan inler konuları çok gereksiz.zira ikiside gelmicek garantisi var.yani şu anda emana annan arasında konuşmak daha mantıklı tabi sürpriz bi önliberoda olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt