Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu malum faxtan ayrı ayrı 2 adet yollarlarsa o zaman düşünülebilir :D

yanarim yanarim sivas gibi bir takima 3 puan verdimiza yanarim misi ve insua olacakti sivasin altini ustuna getirecektik. ah ulan sivas nedir sizden cektigmiz gecen sezonda 5 puan lider gidik kayip etik ve samiyonluk gitti hic unutmam.

Böyle resmi bir teklifi, internette yayinlamak ne kadar dogru, ne kadar profesyonel?!?!?

Teklif alinmistir ve red edildi demeleri yeterdi. Bence amatörce bir aciklama olmus bu yapilan...

Evet öyle kardeşim...ama bişi diyeyiyim bide şu ortasahaya iki yönlü bi adam albilseydik çokii olcaktı biliomusun...): neyse misimovic gibi bnce avrupanın en iyi playmakerlrından birine sahibiz artık ((: sağolsun...

yalnız eğer devre arasında çok değil 1-2 transfer yaparsak çok iyi olur hem yeni stada geçiş hemde kadroya box to box oyuncusu aldıkmı takım iyi işler yapabilir

Duyuru: Arda Turan

Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü

atletico madric yöneticileri başarıyla tokatlandı not:bu mektubu azizde yollamış olabilir ardayı almak için:D

Bizim transferimiz kiralık diye dalga geçen eyyy angutlar şimdi göbek atıyorlar.. gerçekten bir kez daha GALATASARAYLI olduğumla gurur duydum.. Allahın ezikleri...

Böyle resmi bir teklifi, internette yayinlamak ne kadar dogru, ne kadar profesyonel?!?!?

Teklif alinmistir ve red edildi demeleri yeterdi. Bence amatörce bir aciklama olmus bu yapilan...

bizim ardamıza teklifler var biz satmıyoruz baak der gbi bişey adnan polat artist çıktı naparsın:D

başkan hikaye yapıyor , arda ayak yapıyor , taraftara şirin gözükmek için bakın "ardayı satmadım" diye ayak yapıyor derdi bizim şerefli basın . o yüzden yayınlamışlardır . herşey belge ile , kılıçdaroğlu stayla :D

kiralık almışlar yoboyu zavallılar... aslında girip eğlenmek lazım angutlarla biraz...

İlkay Gündoğan - Nürnberg'de oynuyor 20 yaşında boy 1.80 Nominal Bonservis Ücreti 2 M €

Deniz Naki - St. Pauli'de oynuyor 21 yaşında boy 1.76 Nominal Bonservis Ücreti 2 M €

Berkan Afşarlı - Stuttgart'da oynuyor 19 yaşında boy 1.73

Taner Yalçın - Köln'de oynuyor 20 yaşında boy 1.87 Nominal Bonservis Ücreti 800.000 €

Tunay Torun - Hamburg'da oynuyor 20 yaşında boy 1.81 Nominal Bonservis Ücreti 1.5 M €

Tunay Torun - Forvet , Diğerleri Ortasaha

Yobo gerçekse üzülürüm. Stoch'da üzülmedim, Dia'da üzülmedim (ki kendisi kötü bir futbolcu), Niang için üzülmedim (Kewell ve Baros daha iyi).

Ancak Yobo, Pes'te bile Galatasaray'a aldığım bir futbolcuydu. Çok iyi bir stoperdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt