Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yazmıyım yazmıyım diyorum olmuyor. Öyle mantıksız, öyle gelişi güzel yorumlar var ki gerçekten şaşırıyorum. Kewell forvet oynasın diyen var, arda'yı sağ kanada yazan var, balta'yı teknik yapıp savunmanın ortasına yerleştiren var, Bize forvet lazım değil diyip takımda forvet olmadığını bilmeyen var. Şu yorumları yapanlar uzaktan yakından futboldan anlamıyor. Misimoviçi alırsan forvet de alacaksın. Baros sakatlansa forvet kim OY-NA-YA-CAK? Baptista'ya burun kıvıranlar var. Bunu duyan kadroda süper oyuncular olduğunu zanneder. Daha pazar günü balla ,şansla nasıl eskişehirden 3 puan aldığımızı ne kadar çabuk unuttunuz. Duyan baros'un 2-3 tane süper alternatifi var zanneder. Forvet oynayacak bir tane adam yok.

umarım geçen seneki sıkıntıdan yönetim ve teknik heyet ders almıştır. İyi veya kötü mutlaka bir forvet son gün alınıp getirilmeli. Yoksa çoğu şey boşa olur. Bu baptista mı olur başka birisi mi bilmem ama forvet şart.

Barosu cok seviyorum nazar degmesin yine Eskisehir macinda ilk golu atti, 3. goldede onun vurdugu top direkten dondu. O golu seyrederseniz dikkat edin, Arda topu dondurdgu sirada butun defans seyrediyor. Baros kosu yapmaya basliyor topun nereye gidecegini tahmin ediyor. Iste onu farkli kilan bu herzaman dogru yere gidiyor , ic gudusel birsey..

Adam kral...hirsli ...hatta bazen biraz fazla..

simdi bu 15 gun ara nerden cikti bir an onca misi ile insuayi gormak istiyorum takimda...

Yazmıyım yazmıyım diyorum olmuyor. Öyle mantıksız, öyle gelişi güzel yorumlar var ki gerçekten şaşırıyorum. Kewell forvet oynasın diyen var, arda'yı sağ kanada yazan var, balta'yı teknik yapıp savunmanın ortasına yerleştiren var, Bize forvet lazım değil diyip takımda forvet olmadığını bilmeyen var. Şu yorumları yapanlar uzaktan yakından futboldan anlamıyor. Misimoviçi alırsan forvet de alacaksın. Baros sakatlansa forvet kim OY-NA-YA-CAK? Baptista'ya burun kıvıranlar var. Bunu duyan kadroda süper oyuncular olduğunu zanneder. Daha pazar günü balla ,şansla nasıl eskişehirden 3 puan aldığımızı ne kadar çabuk unuttunuz. Duyan baros'un 2-3 tane süper alternatifi var zanneder. Forvet oynayacak bir tane adam yok.

umarım geçen seneki sıkıntıdan yönetim ve teknik heyet ders almıştır. İyi veya kötü mutlaka bir forvet son gün alınıp getirilmeli. Yoksa çoğu şey boşa olur. Bu baptista mı olur başka birisi mi bilmem ama forvet şart.

zaten senin yazdiklarinda ortusen bir tek baptista var hem barosun alternatifi adami nereye koyarsan oynar kanatta ortada mc olarak her sekilde yararli olur

İsme Dikkat

''DELNAN POLAT'' O ne be,öğrenin de gelin.

B_7c134a794e825d6d7efbc4d7b441325d.jpg

Bu sene daha iyi oynarsa 15M yollarız seneye...

Nerden buldun bunu renkdas ilk kez goruyorum, bilmiyordum bir transfer teklifinin boyle yollandigini

misimovic yıllık 2.1 milyon euro dan 4 yıllı kulübünede 7 milyon euro verilicek

Kewell forvet oynar bence çünkü Liverpool'da ve bizde oldukça başarılı maçlar çıkardı forvet olarak,ayrıca Pino'nunda forvette görev yapabildiğini bilmem biliyor musun? Baptista dediğin adamı alırsan koyacağın tek yer,Cana'nın yanı başka yer yok çünkü.

yani su sol bek transferi geldigi gibi bir safkan orta saha bekleyebiliriz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt