Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ama 5 yıl geçti kardeşim o zamandan bu zamana. O zamanki gibi oynasa Türkiye box to box görür yahu sen ne diyorsun :)

hahahaha, cok dogru tabikide ama adam guclu fizigi baya iyi pas yapaiblme yetenegi var sonucta soyle diyebiliriz ayhan mi sarp mi barismi baptista mi box to box olarak simdiki fc baptista bile bence daha yararli olur su an ki turklerden

Emana,Annan gelmeyecekse,Baptista gelsin arkadaş.Hiç yoktan iyidir.Ayhanı sarpı görmekten bin kat iyidir.Ben aslantepede Baptista gibi adamları görmek isterim,sarpları değil

16072_Galatasaray_SK.jpg

kewell forvet oynar

arda da sag acikta oynayabilir

baltadan bi halt olmayacagi konusunda haklisin

ama bi forvet alip batdalin onunu kapatmak buyuk hata olur 3 ay icin.

Kewell'ın fizik gücü 90 dakika oynayacak yeterliliğe ve istikrara sahip değil. hele baros gibi rakibe pres uygulayabilecek bir oyuncu değil. Kewell hücum oyuncusu tabiki teorik olarak orda oynayabilir ama bize gerçek forvet lazım.

Batdal ne çabuk büyük takım oyuncusu oldu. 3 ay için diyorsun da baros sakatlansa 3 ayda takım lige havlu bile atabilir.

Arda'nın sağda oynayamayacağını görmek için kaç maç daha seyretmen lazım? Arda sağda oynayamıyor. Zorlamayın bu kadar.

Ben Baptista gelse kesinlikle karşı çıkmam ama itirazım şu konuya olur: Forvet için daha genç az maliyetli bir adam alınabilir.

Yani bi forvet alınsa bu kadar zorlamaya gerek kalmayacak.

Insua-Neill-Cana-Misimovic-Pino-Baros-Kewell-Elano Yabancı gelmesi için 1'i gitmesi gerekir.Oda Elano olabilir..YOksa yabancı transferi yapmazlar.Jovanovici alıp kiralarsalar bilemem..

Arkadaşlar yeni bir oyuncu gelecek mi?Herhangi bir duyum bilgi falan var mı?

Selamunaleyküm beyler saat 21.00 dan itibaren bir gelişme var mı?

bizimkiler hamit ve halil boşta iken alsa idi ardayı satardık ne güzel ama artık imkansız yönetim doğru olanı yaptı...

Bu Özgür Buzbaş duyumu yazan kimdi beyler

Kuşlardan biri mi JB olsun diye yazmış acaba

bosna maçlarını bizim televizyonlar verecek mi arkadaşlar? yoksa netten mi kasacağız?

yaklaşık 20 kişiye rep verdim.sözümüyerine getirdim sıra sizde:))

Transfer döneminin başından beri bu forumu takip ediyorum ve bazen temenni bazen de bildiklerimi paylaştım. Benim de katıldığım ve her futbol oyununu az çok anlayan Galatasaray lının da ortak görüşü orta saha ya oyunu çift yönlü oynayabilecek bir futbolcuya hala ve 3 senedir orta sahamızın ihtiyacı var. Hep bir şeyler eksik görüyoruz. Bu sezonu kaybetmemek adına eğer bu dönem olmasa bile ara dönemde mutlaka bir transfer şart. Bu transfer de mevcut 8 yabancı oyuncumuzdan 6 tanesini ilk 11 oynatacağımızı var sayarak Türk olamalıdır. Bu bölgedeki en iyi 2 Türk oyuncular takip ettiğim kadarı ile Nuri Şahin ve Gökhan İnler dir. Eğer burası düyanın en büyük GALATASARAY forumu ise, Galatasaray da 20 milyon taraftarı olan ve her kulvarda zirveyi kovalayan bir takım ise ve kulübümüz maddi imkansızlıklar sebebiyle bu iki youncuyu alamıyor veya almayı düşünmüyor ise, Galatasaray taraftarı bunu kulubü için yapmalıdır. Nuri Şahin ve/veya Gökahn İnler Galatasaraya adında bir internet sitesini açmalı ve gerekiyor ise kulüp yönetimi ile irtibata geçip bir banka hesabı açtırmalı , ara transfer dönemine kadar toplanan para ne kadar olur bileme ancak yönetim parayı ne reye kullanması gerektiği konusunda bir haritaya kavuşmuş olur. Site yöneticilerine bu öneriyi Gscimbom forumu olarak başlatmalarını ve nihayetinde Galatasaray a eller tutulur bir hizmet kazandırmaları için Rica Ediyorum.

@adnansezgin son kale programına yolladık 2 saatliğine,yokluğunu fırsat bildik 3 transfer yaptık.1 hafta tatil kullansan kim bilir ne olurdu

Zuhaha.

Everton : "Joseph Yobo is set to join Turkish "outfit" Fenerbahce on a season long loan."

Liverpool : "Emiliano Insua has joined Turkish "giants" Galatasaray"

Bu olay güzel olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt