Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer döneminin başından beri bu forumu takip ediyorum ve bazen temenni bazen de bildiklerimi paylaştım. Benim de katıldığım ve her futbol oyununu az çok anlayan Galatasaray lının da ortak görüşü orta saha ya oyunu çift yönlü oynayabilecek bir futbolcuya hala ve 3 senedir orta sahamızın ihtiyacı var. Hep bir şeyler eksik görüyoruz. Bu sezonu kaybetmemek adına eğer bu dönem olmasa bile ara dönemde mutlaka bir transfer şart. Bu transfer de mevcut 8 yabancı oyuncumuzdan 6 tanesini ilk 11 oynatacağımızı var sayarak Türk olamalıdır. Bu bölgedeki en iyi 2 Türk oyuncular takip ettiğim kadarı ile Nuri Şahin ve Gökhan İnler dir. Eğer burası düyanın en büyük GALATASARAY forumu ise, Galatasaray da 20 milyon taraftarı olan ve her kulvarda zirveyi kovalayan bir takım ise ve kulübümüz maddi imkansızlıklar sebebiyle bu iki youncuyu alamıyor veya almayı düşünmüyor ise, Galatasaray taraftarı bunu kulubü için yapmalıdır. Nuri Şahin ve/veya Gökahn İnler Galatasaraya adında bir internet sitesini açmalı ve gerekiyor ise kulüp yönetimi ile irtibata geçip bir banka hesabı açtırmalı , ara transfer dönemine kadar toplanan para ne kadar olur bileme ancak yönetim parayı ne reye kullanması gerektiği konusunda bir haritaya kavuşmuş olur. Site yöneticilerine bu öneriyi Gscimbom forumu olarak başlatmalarını ve nihayetinde Galatasaray a eller tutulur bir hizmet kazandırmaları için Rica Ediyorum.

Bi zamanlar yapıldı hemde direkt yönetim tarafından..Sonuç hüsran oldu ve kuşlar dalga geçti..Bence gereksiz..Şİmdi net var birde, tüm dünya'ya rezil oluruz.Gelecek futbolcularda gelmez, bizde para yok diye

outfit: Kalburüstü böyle meymenetsiz gibim hitne gibi huşt gibi bişey:D

giant: devasa kocaman koca :D

Ufuk Ceylan

Sabri Sarıoğlu

Lucas Neill

Hakan Balta

A. İnsua

Lorik Cana

Ayhan Akman

Misimovic

Arda Turan

Harry Kewell

Milan Baros

Favori ilk 11'miz böyle gözüküyor.

Bi 2 saat uzak kaldim, son gelismeleri bir cümlede yazacak olan yok mu )?

Mehmet helvacı transfer dönemi bitene kadar GAlatasaray'da transfer bitmez dedi.Febe Yobo'yu aldı.Atletico Madrid'in Arda'ya 11 m Avro teklif ettiği resmi siteden açıklandı.12 Dev Adam Yunanlıları Ezdi.Al sana tek cümle :D:D

Özgür'de duyumları bizden çalıyor. Dün gece burda koca forum şahittir. Misi haberini verdi o sırada biz Insua'ya geçmiştik bile. Sonra 2 dk geçti yeniden bağlanıp "tweeter" kaynağınıda söyleyerek Insua dedi :) Öncesinde zor bir isim sır gibi bulamadık dedi ehehehe.

Ayrıca burdan bir arkadaş "Özgür Buzbaş açıklama yaptı" dedi. Gerekenin adminler tarafından yapılmasını talep ediyorum. Basket maçından bri ntvspor-ntv deyim. Güntekin'in programı dahil baktım ne Özgür Buzbaş bağlandı ne de bir haber geçildi.

Transferin son günü olmasaydı Atletico Madrid'in teklifinin kabul edilmesini isterdim.

Beyler olaya şöyle bakmak lazım. Taraftar olarak transfer istiyoruz falan ama burda önemli olan bizim değil hocanın fikridir.Önceki mesajlarda geçmişti hoca Cana'ın yanına oyuncu istemiyor diye. Adama hak vermemek elde değil. Çünkü, Cana'ın yanında oynatabileceği Barış,Mustafa,Ayhan var.Sakatlık oldu bişey oldu Musa ve taş gibi Cumhur var.Hoca çok şikayet etti defans bölgesine oyuncu lazım diye. O da halledildi İnsua ile. Beyin yok, herşey Arda'nın üzerine yıkılıyor dedi Misi geldi. Kim ne derse desin. GALATASARAY çok akıllı transferler yaptı. Bunu tartışmam bile. Tartışılcak bişey varsa o da zamanlamadır. Neyse.. Durum böyleyken orta sahaya YABANCI transferi bu sezon için lüks olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt