Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

slm verdik ama alan olmadı fikirlerimi yazdım ama kaale alan olmadı neyse yapcak bişey yok...ben yıllardır fransa ve ingiltere ligini takip ederim ve benim orada gördüğüm canayla bu adamın bi alakası yok bence hazır değil hazır olup ordaki temposunu yakalarsa herkes bizim takımada bi cana lazım der....

Arkadaşlar çok rica ediyorum bana misimovicin asistlerinin olduğu bir video bulabilirmisiniz?Youtube dışında.

Beyler Allah'a emanet olun.İnşallah bir transfer daha yaparız çok harika olur.Seviyorum sizi.

slm verdik ama alan olmadı fikirlerimi yazdım ama kaale alan olmadı neyse yapcak bişey yok...ben yıllardır fransa ve ingiltere ligini takip ederim ve benim orada gördüğüm canayla bu adamın bi alakası yok bence hazır değil hazır olup ordaki temposunu yakalarsa herkes bizim takımada bi cana lazım der....

Sanada selam renktaş ben mesajını görmedim Cana konusunada katılıyorum.

Beyler ayıptır söylemesi sahurda Sucuk yesem susatırmı ? :)

1 Eylül Dünya Barış gününüz kutlu olsun :uyy:

Yorumcular Misimovic fazla kosmayan bir futbolcu diyorlar öylemi ? Elanoda öylede?

barış ayhan sarp koşuyor da ne oluyor misimoviç on numara koşan on numara arıyorsan 50-60 milyon eurodan aşağı yok defans tabii ki yapmaz misi ama öyle maç boyu yerinde de durmaz yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt