Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 14 Saat!

Adminimiz bişey sorucam basında adı geçen birimidir bu?Burada çok adı geçtimi? bari bunu söyleyin :D

Mehmet soyle abıde GSCimbom.com uyesi olarak transferi onceden ogrenmenın keyfını cıkartalım :)

NAmık'ı bulun bana :) Ali ERdoğan şaka mı yaptı scoutta...

onu bunu boşverın de bızım %100 orta sahada çok koşan basan bi adama ihtiyacımız var annan tarzı çünkü misimovicin rahat oynaması için misini arkasında wolfsburga Hasebe-Gentner-Josue vardı ondan o kadar rahat oynuyordu unutmayalım

bu arada hayalimdeki kadro =

Ufuk - Sabri - Neill -Servet - Insua - Cana - Annan - Misimovic - Kazım - Arda - Baros

ulan söyle gitsin hadi be koçumbe :D şurda kalmış bir gün salıver gitsin :D :asd:

Ya arkadas sizdeki bu zenci sevgisi ney anlamadim vallah:D

Zenci mi zenci mi:D

Zenci fetişi olduk lan resmen :D

:) sen zencileri birde londrada yasayanlara sor :) saka bir yana bugun gittigim macta bir kac arkadas colin kazimin araba teyip hirsizi oldugunu soyluyordu benim kaldigim bolgeye cok yakin biryerde kaliyormus hirsiz :D

Mehmetcim sana 1 sorum olacak duyumunla ilgili. sence bizim isimize yararmi dusunulen bu transferler yani ne kalitede. ornek kendini kanitlamis, daha adi pek duyulmamis anlaminda.

yani varya tam sahur vakti oldu mu şimdi bu(:

onu bunu boşverın de bızım %100 orta sahada çok koşan basan bi adama ihtiyacımız var annan tarzı çünkü misimovicin rahat oynaması için misini arkasında wolfsburga Hasebe-Gentner-Josue vardı ondan o kadar rahat oynuyordu unutmayalım

bu arada hayalimdeki kadro =

Ufuk - Sabri - Neill -Servet - Insua - Cana - Annan - Misimovic - Kazım - Arda - Baros

Kazım'ın yerine Kewell veya Pino olacağına göre kadrodan birisi kesilecek..

Transferin ismini ilk biz bilsek iyi sükse yapariz.

Hadi GSCIMBOM icin söyle artik:)

Mehmet

Ben havaalanında çalışıyorum sen bana uçağın nerden geleceğini söyle

ben sana kaç. kişi var saat kaçta iniyor hemen söylerim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt