Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Welcome Raul Meireles. A cautious welcome. Replacing me in this team is a thankless task that many have failed at. I'm starting later, too.

Herkes Lucas hakkında konuşuyor,madem niyeti bozduk,bizde yayınlayalım bir şeyler :D

VARAN 1: DELNAN POLAT Kim ? :D

VARAN 2: ATLETICO MADRID YÖNETiMi iNGiLiZCE öZüRLü, NEDEN Mi ? : ''I WANT TO MAKE AN''D'' OFFER...'' ''D'' NE LAN ? ''YAPMAK VE TEKLIF ISTiYORUM'' HAHAHAHA , ATLETICO NUN TEKLIFI NEDEN REDDEDILDI ANLASILDI :D

Lucas transferi olursa Arda seneye liverpoolda demektir beyler..ARtık transferlerde yeni moda rakip takımdaki yıldızın transfer hakkını almak..

Ben Adnan Sezgin´in bugüne kadar transferin son gününde bir Türk ya da yurtdisinda oynayan bir Türk futbolcu almadigini görmedim :) Ciddi ciddi yerli transfer de bekliyorum

VARAN 2: ATLETICO MADRID YÖNETiMi iNGiLiZCE öZüRLü, NEDEN Mi ? : ''I WANT TO MAKE AN''D'' OFFER...'' ''D'' NE LAN ? ''YAPMAK VE TEKLIF ISTiYORUM'' HAHAHAHA , ATLETICO NUN TEKLIFI NEDEN REDDEDILDI ANLASILDI :D

Delnan İspanyolca , Sayın demek olabilir.

orda teklif yapmak istiyorum yazıyo

Su son 2 günde yapilan transferlerin cogu zaten öncedne planlanmis transferler oldugunu düsünmüyorum.

Ligde 6 puan kaybetmeseydik Avrupadan elenmeseydik trafatarin tepkisi olmasaydi zor yaparlardi bu trnasferleri, yönetimin pilli bitti zaten...

It will not work out well for us, do you know why, he only has one year left on his contract, that's right we have just GIVEN you a 21 year old left back who has played for his country already. Not sold him but given him to you, Liverpool you never fail to be more stupid than your last move.

For Gala, Insua is going to be a very good attacking left back, he makes mistakes right now but he is young, in 3 years time I imagine he will be worth a lot of money, and us Liverpool fans can sit here and kick ourselfs.

Now, when can we have Turan?:D

Aynen boyle yazdi ingilizce bilenler anlarlar artik

Ben Adnan Sezgin´in bugüne kadar transferin son gününde bir Türk ya da yurtdisinda oynayan bir Türk futbolcu almadigini görmedim :) Ciddi ciddi yerli transfer de bekliyorum

Çok beklersin. Adnan Sezgin nere, kaliteli yerli transfer nere.

Koca Liverpool´da kesin gerizekaliydi sözlesmesi biten adami kiralasin :D Inanmayin ona. Begenirsek basacaz parayi alacaz. Bedava almak söz konusu bile degil

Şu an Baptista, annan,lucas dan 1 tanesi gelirse çok iyi olur ancak ben trübüne hangi yabancı gidecek onu merak ediyorum açıkcası kim giderse üzülürüm.(8 yabancı var gelenle birlikte 9 olacak)

Şimdi bi daha düşündüm taşındım

bence o üçlüden önce annan sonra baptista sonra lucas

önce annan çünkü ileri 4 lüyü taşıyacak iyi 2 süpürücü lazım

sonra baptista ya bu takımda forvet yok çıkar koyarsın oynar barosun yokluğunda

sonra lucas çünkü kiralık gelir

47264_104357409625916_103996309662026_32594_3992715_n.jpg

Yakışmış mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt