Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Yönetimi bende eleştiriyorum iyi güzel de,

Sizde eleştirme fırsatı bulunca her habere inanın, başka haberlere "kesin yalan, işte totomaç, işte fotospor" diyin.

Sizde az ikiyüzlülük yapmıyorsunuz.

Resim var mı? Telefon kaydı var mı? Görüntü var mı?

Beyler METEHAN REİS 'den haber var mı geliyor mu transferimiz yarn ?

Dün hakkında,''Aslında kendisinin tercüman Mert olduğu,yoğunluktan dolayı foruma giremediği'' şeklinde bomba bir duyum uydurdum:D...Ama maalesef itibar görmedi forumda:sad007:kırıldım tabi,ilk kez bir duyum vermiştim o kadar özenerek:D

Rusyada Transfer dönemi gec bitmiyormu?

Elanonun hala gitme ihtimali olur ozaman.

Ancak ben Elanonun kalmasindan yanayim.

Hem Sag kanat,hem orta sahada oynayabiliyor.

Rekabet acisindan iyi,ayrica sakatliklar yakamizi bir türlü birakmiyor.

Rusyada Transfer dönemi gec bitmiyormu?

Elanonun hala gitme ihtimali olur ozaman.

Ancak ben Elanonun kalmasindan yanayim.

Hem Sag kanat,hem orta sahada oynayabiliyor.

Rekabet acisindan iyi,ayrica sakatliklar yakamizi bir türlü birakmiyor.

yıllık3.5 € rekabet ıcın cok değil mi aga :p

Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.

Keşke Murat Ceylan'ı alsak Cana'nın yanına.

rusyada transfer sezonu bıtmedı ıse belkı elano oraya gıdebılır..gıtmezse adamı bagrımıza basmamız gerek faydalanmalıyız adamdan o kadar para verıyoruz tabı elanonunda bıraz ısteklı olması ve mevkısınde oynaması gerek ..elımızdekının degerını bılmelıyız tabı gıtmeyecekse

Prekazi topa tuttu! - Milliyet.com.tr

Adamlar niye yalan yazsın durduk yere? Adnanların yapmadığımı şeymi? yalanmış inanmayınmış allahım ya..

İddia ediyorum yalan haber...Sallayında transferin geç olmasından avrupadan elenmemizden sallayın...Böyle saçma sapan şeylere inanan taraftar güruhundan olmayın...Elinizin altında net var tv var akıllı başlı insanlarsınız...

bence yalan haberdir inanmayin hemen zaten misimovicide prekazi onermisti bir macta duymustum ledesmadan 3-4 gomlet iyi fln demisti

Hergün sövdüğünüz, yalancı dediğiniz "milliyet" şimdi "neden yalan yazsın ki?" oldu? Puhahaha.

siz hala akilanmadinizmi agizinin suttan yanmadimi bir kere yinemi ladesma okadar hayalkirklign ardindan yapmayin beyler kesin yuzde yuz yalan oldu ve ladesmanin bize bu saatan sonra gelmiyecegin cumle alem biliyor guldurmeyin kendinizi.

Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.

YAZIKLAR OLSUN yine ceza aldıracaklar bana bu adamın ekmeğiyle oynamaktır alın işte ne olur sanki 10 yabancı hakkı var prekazi reis'i küstürdünüz be YAZIKLAR OLSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt