Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Saat !

Emana değil dedin,

Diarra değil dedin,

Baptista, Annan ve Lucas ı inkar etmedin. Diğer 2 kişi kim ?

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

eskiden futbolcuyu getirip imzami attiriliyormus daha once gorusmeden

vaya anasini burada herkes ileri kafali da prekazi geri kafaliymis

klubun istemedigi adami yakisikli oldugunu gorsunler diye getirmis istanbula:)

yahu hangi devirde yasiyorsunuz

adamlar klupten sinyal almadan topluca ucaga binip burayami geldi

ben haber kesin dogrudur demiyorum ama simdiye kadar gorduklerim duyduklarim haberin dogru olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyluyor.

her neyse uzamasin daha fazla inanan inanir inanmayan inanmaz

cogunuz prekazinin kim oldugunu pek kavramamis oldugunuz bir gercek. belki de yas itibariyle size birsey ifade etmiyordur bilemiyorum.

Serdar arkadasim. yasimiz hemen hemen esit. Prekaziyi 45 kere canli canli hem ali samiyende hemde florya da izlemisligim var. Galatasaray'liligi hakkinda birsey diyemem. Fakat Prekazi'nin daha dogru durust Turkce anladigindan bile suphem var. Maci izleyenler bilir. Spiker elmayi soruyor, o armuttan bahsediyor. Benim tahminim Prekazi Adnan Polat'a gelip jovanovic adli ogrencisinden bahsetti. Adnan Polat'ta ne desin, yok ya bosver bize lazim degil falan dese ayip olacak. bakariz dusunuruz olur gibilerine gecirmistir. Prekazi'de anlayisi kit oldugu icin muhtemelen gelin goruselim falan dedigini sanmistir baskanin.

Sen hic Adnan Polat'in Prekazi'ye "atlayin gelin", deyipte, telefona bile cikmayacak kadar karaktersiz biri olmasina ihtimal verebiliyor musun? Galatasaray mezunu, Milyon dolarlik holding sahibi bir insan hic bu kadar sorumsuz ve amatorce davranabilir mi? Mumkun mudur?

Prekazi dedigim gibi hem Adnan Polat'i yanlis anlayisindan ve hem eski toprak olusundan cocugu kolundan tuttugu gibi Istanbul'a getirmistir. Tipki yuzlerce yugo-arnavut'un balkanlardan Istanbula gelisi gibi. Bakiniz, Balic, bolic, mirsad, Prekazi... Hepsinin hikayesi hemen hemen ayni.

Jovanovic'te 25 yasinda genc bir delikanli. Prekazi Galatasaray'da baya soz sahibi bir insandir o dediyse mutlaka olur diye ve gencligininde verdigi tecrubesizlikle Prekazi'ye uymus olmali. Prekazi bundan bir cikar menfaat saglamak istemis midir bilemeyiz. Ama benim sahsi gorusum kimse hic bir menfaati olmadan 2-3 bin kilometre yol kat etmez.

Bende yatmaya gidiyorum, ama sunu soylemek istiyorum en tatli nobet son gecedeki nobet oldu nedense..

Cumleten iyi geceler

Kaç transfer daha edicekmişiz 1mi 2 olma ihtimalide varmıymış?

bu ne be 2 aydır dayanan taraftar son gece dayanamadı herkes uyuyooo bir bir

Serdar arkadasim. yasimiz hemen hemen esit. Prekaziyi 45 kere canli canli hem ali samiyende hemde florya da izlemisligim var. Galatasaray'liligi hakkinda birsey diyemem. Fakat Prekazi'nin daha dogru durust Turkce anladigindan bile suphem var. Maci izleyenler bilir. Spiker elmayi soruyor, o armuttan bahsediyor. Benim tahminim Prekazi Adnan Polat'a gelip jovanovic adli ogrencisinden bahsetti. Adnan Polat'ta ne desin, yok ya bosver bize lazim degil falan dese ayip olacak. bakariz dusunuruz olur gibilerine gecirmistir. Prekazi'de anlayisi kit oldugu icin muhtemelen gelin goruselim falan dedigini sanmistir baskanin.

Sen hic Adnan Polat'in Prekazi'ye "atlayin gelin", deyipte, telefona bile cikmayacak kadar karaktersiz biri olmasina ihtimal verebiliyor musun? Galatasaray mezunu, Milyon dolarlik holding sahibi bir insan hic bu kadar sorumsuz ve amatorce davranabilir mi? Mumkun mudur?

Prekazi dedigim gibi hem Adnan Polat'i yanlis anlayisindan ve hem eski toprak olusundan cocugu kolundan tuttugu gibi Istanbul'a getirmistir. Tipki yuzlerce yugo-arnavut'un balkanlardan Istanbula gelisi gibi. Bakiniz, Balic, bolic, mirsad, Prekazi... Hepsinin hikayesi hemen hemen ayni.

Jovanovic'te 25 yasinda genc bir delikanli. Prekazi Galatasaray'da baya soz sahibi bir insandir o dediyse mutlaka olur diye ve gencligininde verdigi tecrubesizlikle Prekazi'ye uymus olmali. Prekazi bundan bir cikar menfaat saglamak istemis midir bilemeyiz. Ama benim sahsi gorusum kimse hic bir menfaati olmadan 2-3 bin kilometre yol kat etmez.

attila kardesim kusura bakma ama yil 2010 ben bu senaryoya inanmakta zorlanirim

milliyetin senaryosu cok daha possible:)

neyse uzamasin tepki cekecegiz az sonra:)

bende gidip yatacagim artik uyandimda umarim mehmet kardesimin dedi heber dogru cikar ve cananin yanina adami almis oluruz icimden ibricic ve annana biri diyor hadi bakalim

Bak hiç bu açıdan bakmamıştım haklı olabilirsin ama milliyetin haberinede yüzde yüz kolpa diyemeyiz hepimiz yarın sporservisine bağlanınca öğreneceğiz gerçeği.

Birde uzatmasınlar yarın transfer dönemini :D Basarım valla tff'yi yeter artık çektiğimiz çile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt