Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Attila Altun bir sürü şey yazmış ben pek bilmiyorum ama geçmiş mesajlarında;Yerli orta saha ve yabanci kaleci gelecek. Kameni kesin ve Yasin pehlivan veya Murat ceylan. Son dakika hem kameni ve Annan'da gelebilir. Elano kesin satildi. bunu yazmış . Scoutgs de nöbeti bırakmayın bugün de birşeyler olacak dedi . Avrupa'da transfer alımı kapanmadı mı . Elano brezilyaya kiralanabilir mi acaba

Kim ne derse desin zaten 5-6 saat bişey kaldı da, hala scout gs yazılıyor, onu anlamadım? Ne scout gs si?

............................ufuk...............................

sabri...........neill................balta..............insua

.................................................................

.................cana...............ayhan...................

elano..................misimovic......................arda

...........................baros...............................

Artik gelmez bence kimse.Ucaktan inecek de,imza atacak.Bir de borsaya bildirilmesi isi var.

Transfer dönemi biterken haberler de resmen havada uçuşuyor.

Misimovic 1.5 saat sonra İstanbul'a inecek.

Twitter'dan kendisi paylaştığı için Insua'yı da yazmakta artık sakınca kalmadı. Liverpool'un genç solbeki kiralık olarak G.Saray'a geliyor...

Günlerdir adı dolaşan bir isim daha gelecek. (Muhtemelen bu sene bol bol Boşnak böreği yeriz)

Hücuma dönük bir oyuncu. Bileklerine müthiş hakim. Ancak biraz 70'li yılların topçusu. Ağır... Ben artık çıkıyorum. Yarın öğleden sonra devam ederiz

petitinyeri.blogspot.com

yaw ibricici napcaz.gerek yok.adam forvet olarakda müthiş oynayamıyo.10 numara mevkiinde 2-3 kişi var

Ufukta transfer var mı beyler son haberler nedir acaba biriniz aydınlatabilirmisiniz beni :D?

Allaha şükür herkez resmi siteyi F5ler ben forumu F5lemekten bir hal oldum.. Ne ya ooo bi zevkimiz var oda çökmüş...

............................ufuk...............................

sabri...........neill................balta..............insua

.................cana...............ayhan...................

elano..................misimovic......................arda

...........................baros...............................

Evet kadromuz direkt böyle olacaktır. İşte 2. yarıları Kewell, Elano'nun yerine girer. Pino düzelirse, Elano'dan formayı kapar. Defans ikilisi aynen dediğin gibi olur.

5555f.png
[/URL][/IMG]

12204277.png
[/URL][/IMG]

gerizeka bir febe taraftarı bz oyuncu kraladık dıye dalga gecerken kendi kiraladıkları oyuncnun topiğini acacak kadar iki yüzlü bir angut :D

[video=dailymotion;xehiro]https://www.dailymotion.com/video/xehiro_zvjezdan-misimovic_sport[/video]

[video=youtube;QXof_DHw2mk]https://www.youtube.com/watch?v=QXof_DHw2mk[/video]

İki video arasındaki farkları bulun.

gerizeka bir febe taraftarı bz oyuncu kraladık dıye dalga gecerken kendi kiraladıkları oyuncnun topiğini acacak kadar iki yüzlü bir angut :D[/QUOTE]

Mal onlar ya:D

Biglia olabilir mi? Avrupa Kupalarında oynadıgı için vazgeçmiştik ama elendigimiz için engel kalmadı. Annan'dan ofansif, Emana'dan defansiftir.

Kazım inşallah yönetimin aklından bile geçmiyordur bütün pislikleri barındıran ve yetenekleri sınırlı olan(çizgiye inip ceza sahasına rastgele abanmak gibi) paragöz(özellikle babası) bir futbolcunun takımımızda yeri yok. Daha bir çok olumsuz örnek verebiliriz kendi geçmişi için...Allah'a yakın bize uzak olsun kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt