Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Yuhh ya şu Yönetimin yaptığı şeye bak.Herkesi birbirilerine küstürüyorlar.TAKIMINA CAMİASINA FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKMAYAN YÖNETİM İSTEMİYORUZ.ADNAN POLAT VE EKİBİ İSTİFA!!!

Belki de daha iyi bi yabancı oyuncuyla anlaştılar onu alacakalar bekleyip görmek lazım

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

sırada EMANA hadi kop gel :D

Arkadaslar biri soylermi ya Duyumu var herkez konusuyor kesin transfer olcuka mi ??Kesin bilgi varmi yoksa saka mi yapiyorsunuz.

herkes transfer olcak gbibi konuşuyor olmazsa hayal kırıklığına uğrarım

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

PREKAZİ "POLAT, ÇAĞIRDI GELİN DEDİ JOVANOVİÇ'İ BONSERVİSİ ELİNDE GETİRDİM. TELEFONLARIMA BİLE ÇIKMADI.. "

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi. Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” diyerek Adnan Sezgin'e karşı da öfke ve kırgınlığını ortaya koydu..

Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.

--------------------

prekazi böyle bir açıklama gerçekten yaptıysa son dakika başka bir orta alan oyuncusuna yönelmiş olabilirler.....

Boyle birsey mumkun degil. Yani koca Galatasaray baskani telefona cikmayacak, Milliyetin sacma sapan haberi. Persembe gunu Baskan NTV de cevap verir.

Hem olabilir oyuncuyu istemeyebilirler buda gayet normaldir, ama tarzi yanlis olmus. Yinede ben boyle olduguna inanmiyorum.

İbricic çok ama çok gereksiz olur . Orta saha alınamayacaksa forvet alınsın

Baros sakatlansa (Allah korusun ) forvet yok.

off 6-9 arası transfer olur dye çok ayarlamıstım kendimi saat 12 hala yok:D hadi hayırlısı bakalm ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt