Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

ya zaten 1saate kimsenin umudu kalmaz biri çıkıpta duyumlarımız var bile demiyo.isim zaten yok ortada heyecanlandırıcak konuşma bile yok.internette bizele ilgili haberyok yatacak gibi orta saha

Beyler Italya'da futbolcular teklif ediyormus doğru mu :asd: bkz:Baptista

Yuhlan dusunsene gel diyolar geliyon git diyolar gidiyon cocuguda yazik olmus :S

Baptista iyidir kotudur tartismiyorum ama bizi 25 kere reddetmis bir adamin gelmesini gonlum cok istemiyor.

Orta sahaya transfer yapilmayacaksa Jovanovic yollanmazdi. Prekazi kendi kafasina göre gelmedi ya. Son saniyeye kadar bekleyecegim. Jovanovic´in yollanmasi bana mantikli gelmiyor. Demek ki daha iyi bir secenek var ki Jovanovic´i yolluyorlar. Baska aciklamasi var mi bunun?

yaaa modlar, metehannnnnnnn erdesiniz:D duyum yok mu arkaşdaşlarr:) lütfennn:)

Bir son dakika golü atarsak balkondan sarkıp 2-2 diye bağırmayan adam değil :D

Ha gayret be Abdürahim Abi :D

Orta sahaya transfer yapilmayacaksa Jovanovic yollanmazdi. Prekazi kendi kafasina göre gelmedi ya. Son saniyeye kadar bekleyecegim. Jovanovic´in yollanmasi bana mantikli gelmiyor. Demek ki daha iyi bir secenek var ki Jovanovic´i yolluyorlar. Baska aciklamasi var mi bunun?

tek bir açıklama bile yeterli bence: adnan sezgin....:D

Box to box şart bu takıma hiç olmadı ön libero alsınlar şu takım mustafa-ayhan-barış üçlüsünden kurtulsun da

Bence de baska aciklamasi yok Yasin Pehlivan olma olasaligi cok yuksek bence bu dakkadan sonra yada baska bir turk ortasaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt