Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 20 Dakika

Uzatilir transfer süresi merak etmeyin. Kulüpler Federasyona müracaat edebiliyor ve özel izin alabiliyorlar. Galatasaray cok aldi böyle özel izin. Eger transfer yapmak istiyorlarsa tabi.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 17 Dakika

Evet arkadaşlar gece 12 ye kadar transfer olabilir.geçen senelerde hep aynı olmuştu

Cevap: Transfer Nöbeti | 24 Dakika

yazik yaziklar olsuuuun, yazik yaziklar olsuuun, yonetim istifa, transfer politikasi rezalet, goz boyama transferler

Ne istiyordun onu söyle bilelim, evet geç kalındı ama sakın bana karpaty e bu yüzden elendik falan demesin.Bizim her kadromuz o takımı orda burda yener...gelelim transfer politikasına bende başkan olsam acele olsun diye ibricici almam misimovici son güne beklerim,ayrıca siz burda yırtınıyorsunuz ama belkide Rijkaard başka orta saha istemedi :D

2 senedir adam gibi orta saha oyuncusu alamadık(b2b)

Kallstörümü,Ledesmayı almak çokmu zordu be.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 20 Dakika

Veli Kavlak için Galatasaray Sözlük'te "an itibariyle galatasarayımaza hoş gelmek üzeredir." şeklinde bir mesaj var.

an itibariyle kaynak yetersizliği sebebiyle bindiği uçaktan inip tekrar avusturya ya dönmüşütür.

eee napıcaksın kaynak yetersiz.kıaynaksız olmuyor :D:D bende ümitlenmiştim ama içi boş sonraki entrysi bu herifin.

Ledesma,Selçuk inan'ı alsaydık şampiyonluğun en büyük adayıydık.Şimdi ya herro ya merro dicez

Artık devre arasında yaparlar orta sahaya transfer.

şuan transfer olmuş imzayı atmış'ta olabilir, hatta yarım saat önce bile. zaman o kadar dar ki, duyumcu denilen o yancı tipli adamlara bilgi falan gelmez, derhal yaka paça evrak işlemleri yapılır. bizede bir ara bildirirler.

bakalım bekleyip göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt