Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Yasin PEhlivan'ın babasının ve menajerinin İstanbul'da olduğu haberi doğru mu arkadaşlar? Bide scout rıfkıyı bulun bana :):)

Beşiktaş Kulübü, Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Tekke, Beşiktaş'ta 33 numaralı formayı giyecek.

Siyah beyazlı kulübün İMKB'ye bildirdiği yazıda ise şu ifadeler yer aldı:

"FK Rubin Kazan oyuncusu Fatih Tekke'nin transferi konusunda, futbolcuya sözleşme bedeli olarak 2010-2011 sezonu için 1.500.000 TL garanti ücret, 2011-2012 sezonu için ise 1.800.000 TL garanti ücret ödenmesi konusunda anlaşma sağlanarak 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Her iki sezon için futbolcuya ayrıca 40.000 TL maçbaşı ücreti ödenecek olup; FK Rubin Kazan'a ise 3 eşit taksitte olmak üzere toplam 750.000 EUR sözleşme fesih tazminatı ödenecektir."

00:00 kadar uzatılmış sanırım transfer dönemi ?

İşte elimizdeki kadroyla yaratılacak en iyi kadro budur sakatlık vb. olumsuzlukları saymazsak. Form durumlarını göz önünde bulundurursak ise Hakan Balta kendini bulunca Servet'ten formayı alır ve pas yapabilen 2 stoper kazanmış oluruz.

Hakan Balta'nın iyi hallerini göz ardı edip tamamen silmeyelim kafamızdan.

Sağ açıkta en çok Elano'nun performansını merak ediyorum ben ve açıkçası Pino'ya göre sağ kanatta olmasını daha çok isterim. Sağ kanatta başarıyı yakalarsa eğer gerçekten çok iyi bir hücum hattına sahip oluruz. Allah sakatlık vermesin.

Transferlerde geç kalınmasına rağmen son yapılan Misi ve İnsua transferleri biraz olsun havanın düzelmesini sağladı. Umarım takıma iyi uyum sağlar bütün yeni transferler ve sakatlıklarla boğuşmadan iyi bir sezon geçiririz. :)

[video]https://www2.yazete.com/video.asp?vid=6188[/video]

:)

Fatih Tekke yaş 33 Numara 33 :D:D

neyse ben iftara kacar iyi aksamlar renkdaşlar

Arkadaşlar bugün ilk girişim.Ne oldu transferi kapattıkmı? Süre uzatılmadımı? bilgilendiriseniz sevinirim

sayın modlar gsscout bölümünde futbolcu önerileri için konu açamak istiyorum ama yetkiniz yok diyor neden acaba?

söyle ben acayim, ama senin adina degil, acan ben olurum sonra, yani benim topicim olur ama sonucta istedigin bir topici acmis oluruz.

sende bir yorum yazarsin "bende önerecektim bu topcuyu" dersin, sorun degil.

15758_news.jpg

pirsinc in oliyim tak beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt