Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Kendimi paspas gibi hissettim!

(01.09.2010)

Galatasaray'a Partizan'da forma giyen Jovanovic'i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul'a gelen Cevat Prezazi transferin yatması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Prekazi transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem Programı'na açıklamalarda bulunan Prezaki, "Jovanovic'te Rijkaard'ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray'a önerdim. Jovanovic'le ilgili üç tane cd'yi de Galatasaray'a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti." dedi.

Adnan Polat'ın isteği üzerine Türkiye'ye geldiğini söyleyen Prekazi, "Çocuğun Partizan'dan şampiyonluk primleri de dahil olmak üzere alacakları vardı. Bunları almadı. Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul'a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak gelin, biraz sonra Adnan Sezgin ise gelmeyin dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik. Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direk olmadığı için yaptırmadı" ifadelerini kullandı.

Kendisinin menajer olmadığını hatırlatan Prekazi, "Bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" şeklinde konuştu.

Radyospor.com

Prekazi'ye yapılan ayıptır!!!!!!

bari murat ceylanı falan alsaydık muhteşem üçlüden birini oynatmak zorundayız inşalllah bjk necipi çıkardığı gibi bizde cumhuru veya musayı oynatabiliriz.

Orta sahadan bahsediyoruz zaten Misimovic orta saha oyuncusu değil ki hücüm oyuncusu bizim orta sahalar:Ayhan-Musa-Mustafa Sarp-Barış-Cana

Dediğinden bahsediyorsan doğru 50 basar.Ayrıca misimoviç forvet değil.İleriye dönük orta saha oyuncusu.

Prekazi'ye yapılanlara o kadar sinirlendim ki anlatamam .

Bursa bile dediğim kulüp.Yani yeni 5. büyük olan kulübün kdrosu bizden daha zengin.İnsuayı filanda saymadım.5 büyükler içinde en kısır kadro bizde.

Lyondan adam alamadık bu sene ona cok uzuluyorum :( Kim :(

O değil de herkes 10 kontejanını bile zorluyo biz 8 taneyi zor doldurduk üstelik 1i de kiralık:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt