Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Trabzonda fosları oynucak yine tecrübe konuşur.misimoviç ihtiyacımız olan adamdı gerisi zaten yürekten oynayan futbolcular mustafa sarpa güveniyorum ayhanda iyi bence idare etsin misimoviç zaten geriden yop alcak kanat akınlarımız önemli onuda pino,kewell,arda da iyi ortalar yaparsa gol sorunumuzda çözülür.artık övmeyin başka takımları bu forumda niye sadece bizim takım konuşulmuyo

Dün gece yüzde 99'larla transfer haberi veren mod nerde..Şifreci yunus nerede bulun onları bana :)

bilmiyorum renkdaşlar.öyle bi mesaj attı arkadaşlarımdan biri bana.doğrudur yalandır,bekleyip göreceğiz..

ama bir yanım da diyor ki,eğer transfer yapılamayacaksaydı,prekazinin getirdiği çocuk alınırdı diye düşünüyorum.demekki daha iyi bir alternatif bulundu ki geri gönderildi.Görev bölgesi olarak konuşuyorum.

dediğim gibi.bekleyip göreceğiz..

Şaka maka orta saha 1 sakatlıkta gene çöker. takımın her bölgesi kaosa meyilli. Gene diken üstünde olucaz bütün sezon.

renkdaşlar scoutgs ne diyor transfer kapanmışmı

madem transfer olmuyor dün ki admin o muhtemel ismi(leri) açıklayabilir mi?

Beşiktaşlı taraftarlar Misimovic ve İnsua'ya kötü oyuncu , gen oyuncu , genc oyuncular tecrübesiz oluyorlar.Bizim aldığımız 30-33 yaş arası oyuncular daha tecrübeli diyorlar daha iyi oynuyorlar diyorlar ya Allahım yarabbim . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt