Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.
Yükleeeeeeeeeeeeeeeeen !
Yükleeeeeeeeeeeeeeeeen !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nekadar Milliyetcisiniz yahu... Sanki kazim acayip Türkiyeyi seviyorduda secti Türk Milli takimini.. Kazim ingiltere Milli takimina secilmesinin cok zor oldugunu bildigi icin secti...
Ayrica belki Mesut Özil´in yerinde ben olsam bende secerdim Almanya Milli Takimini.. Türk milli takimindaki Disiplinsiz, Rakibini kücümseyen Oyuncular saayesinde Maltalara, Moldovalara, estonyalara, Gürcistanlara Puan kaybedip Evimde Oturacagima, Almanya Milli Takimi Formasi giyerim Dünya Kupasina, Avrupa Kupasina banko Katilirim ve Real Madrid´e 6 Yillik Sezon basi 5 Milyon Euro´ya Reklam, Prim haaric imza atarim...
Helal Olsun Mesut Özil´e... Insallah cok basarili olacak..
Nekadar Milliyetcisiniz yahu... Sanki kazim acayip Türkiyeyi seviyorduda secti Türk Milli takimini.. Kazim ingiltere Milli takimina secilmesinin cok zor oldugunu bildigi icin secti...
Ayrica belki Mesut Özil´in yerinde ben olsam bende secerdim Almanya Milli Takimini.. Türk milli takimindaki Disiplinsiz, Rakibini kücümseyen Oyuncular saayesinde Maltalara, Moldovalara, estonyalara, Gürcistanlara Puan kaybedip Evimde Oturacagima, Almanya Milli Takimi Formasi giyerim Dünya Kupasina, Avrupa Kupasina banko Katilirim ve Real Madrid´e 6 Yillik Sezon basi 5 Milyon Euro´ya Reklam, Prim haaric imza atarim...
İmzalamışda yine istese gelebilirmiş yani niang,da aynı şekilde gelmiş ama unutun bunu.Ledesma Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleçme imzalamadımı renktaş ben mi yanlış biliyorum ??
bide bakıyoruz saat 23.00 da "KAMENI GALATASARAY'DA" varya resmen yıkılırım yaa
Beyazıt Can (beyazitgs) on Twitter koşun duyumcu var :lol:
Yasin Pehlivan'ın menajeri İstanbul'daymış?
Odabas tanıdık geldi sanki bana:allaalla6vr:orta saha lazimsa, feyenoord da oynayan leroy fer bence super olurr....
Yasin Pehlivan'ın menajeri İstanbul'daymış?
iyi anlamdamı kötü anlamdamı![]()