Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Aklıma ne geliyor biliyormusunuz biz futboölculara kızıyoruz ama prekaziye bunu yapan içerde kapalı kapılar ardında futbolculara neler yapar

Bak bu konuda çok haklısın.Arda Turana da yaptılar böyle.Oynamadığı maçlar için protesto edildi.Yönetim Ardaya sahip çıkmak yerine Taraftar dediyse haklıdır dedi.BÖYLE YÖNETİM OLMAZ OLSUN.TAKIMINA CAMİASINA FUTBOLCUSUNA TARAFTARINA SAHİP ÇIKAN BİR YÖNETİM İSTİYORUZ !!!

saat 12 olsada kurtulsak..duyumculardan sıkıntı geldi artık..yok ledesma gelecek yok annan açıklanacak..bitseydi şimdiye kadar çoktan biterdi..bu saatten sonra cacık olmaz..

Bence de artık kapansın. Bıktık artık transfer psikolojisinden, boş beklentiler içerisine girmekten. Alışkanlık olacak sonunda ömür boyu bir şeyler beklemeye başlayacağız. :)

YAşı büyük renktaşlarımız bilirler Ali Dürüst kulübün itibarını eski hale getirebilecek biri mi?

prekazi getirdi diye her adamıda almak zorunda değiliz renkdaşlar.yapmayın etmeyin tamam yönetimin hatalı olduğu çok konu var ama havadanda nem kapmayalım.sanki fırsat arıyoruz gibi geliyor yönetime sallamak için.

prekazi getirdi diye her adamıda almak zorunda değiliz renkdaşlar.yapmayın etmeyin tamam yönetimin hatalı olduğu çok konu var ama havadanda nem kapmayalım.sanki fırsat arıyoruz gibi geliyor yönetime sallamak için.

yahu alsin demiyoruz sami oku yazilanlari

almasin zaten

ne getiriyosun adami

Branislav müslüman mübarek ramazan ayında istanbul aktarmalı kabeye uçtu hatta haberimiz yok.

Bak bu konuda çok haklısın.Arda Turana da yaptılar böyle.Oynamadığı maçlar için protesto edildi.Yönetim Ardaya sahip çıkmak yerine Taraftar dediyse haklıdır dedi.BÖYLE YÖNETİM OLMAZ OLSUN.TAKIMINA CAMİASINA FUTBOLCUSUNA TARAFTARINA SAHİP ÇIKAN BİR YÖNETİM İSTİYORUZ !!!

tabii ki iste dogru yorum bu

ardaya tezahurati yaptiran da bu adamlar degilse ben de mustafa sarp olayim

Arkadaslar varmı transfer gelişmesi?..

HAldun Üstünel'in karısına bile söyleyemeyeceği istifasının nedeni ne sizce?

evet forumda soralim herkese

adnan polat mi dogru soyler prekazimi? eminim prekaziye guvenen insanlar daha fazladir

her gun yalan soyleyen bir baskanla prekaziyi karsilastiralim

bu arada unutmayin adnan polat birsey soylemedi bile belki yarin soran olur.

Prekazi geldiğine göre davet ettiklerini düşünüyorum.

Sen yazdıklarımı okumadın heralde adama atla gel demisler. bu adamlar durduk yere gelmemiş. Önerirsin yok saol derlerse atlayıp oraya gitmessin. Prekazi ye sonuna kadar inanıyorum

Bu ihtimalde ortadan kalktı öyle olsaydı galatasaraya yakışır şekilde özür dilersin yanlış anlama olmuş dersin oyuncuyu ve prekaziyi 1-2 gün ağırlarsın yemek falan verirsin prekazi mutlu oyuncu mutlu giderler
Belki de oyle anlamistir. Sen Prekazi'yi biriyle Turkce muhabbet ederken dinledin mi?

Adam anlamiyor sorulanlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt