Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar bazıları insua'nın ücretsiz kiralanmasına şaşırıyor.

zaten kiralamalarda genelde ücret alınmaz. biz her sene gençleri dağıtıyoruz sağa sola para alıyor muyuz :D

maaş ödeniyor sadece.

ortasaha açıklayacak uçağın saatini sefer sayısını söyleyen çocuk.dikkatle bekliyoruz :D

İnşallah Rijkaard 4-3-3 diye ısrar edip bu adamı mundar etmez.4-3-3 için asla ama asla uygun bir oyuncu değil.Bu adamı alıpta 4-3-3 diye ısrar ederse,burda Rijkaard'a çok pis saydırırım valla

bu nasıl forum dostlar yaf:) mesajı gönderdin gönderdin 1 dk sonra 10.sayfada araki bulasın:)

Ben angutlara biz göz atayım.. Onların çekememezlik yorumlarını okumak daha zevkli :D

S.A yeni geldim. Misimovic'te bi terslik varmı beyler? takip edemedim 2 gündür.

Tamam, peki başka bilgiler var mı elinde sıcak? Sabah Emana/Annan'dan biri demiştin, Ibricic ile de ayrıca görüşülüyor demiştin. Peki bunlar dışında bir isim, özellikle yerli birileri hakkında bilgi geldi mi?

saat geç olduğundan kaynağıma şuan ulaşmam mümkün değil neyazık ki ama yeni bilgiler geldiği an paylaşırım kardeşim

Misi Reis var bide forvetmi desem kalecimi desem 3 vakte kadar bir oyuncu daha alınsa iyi olur :D

bence site aciklayamiyo cunku bi karede 3 transfer sigmiyo hala onu dusunuyorlardir kesin xD

lan mıçarım böyle işe be yarın iş var uyku yok buralardayız gündüz çuvala girdi demi sezgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt