Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Julio Baptista geliyorrrrrrrrr!!!!!! 5 Milyon Eur'ya %99 bizde, son anda kendisi gelmek istemiş, Prekazi'nin elemanından o yüzden geçilmiş.

10 dk sonra bir transfer daha aciklaniyormus, bir kedi yavrusu var bizim, aldim, kucagimda, bekliyorum, hele bir aciklansin transfer.

Julio Baptista geliyorrrrrrrrr!!!!!! 5 Milyon Eur'ya %99 bizde, son anda kendisi gelmek istemiş, Prekazi'nin elemanından o yüzden geçilmiş.

ulio Baptista geliyorrrrrrrrr!!!!!! 5 Milyon Eur'ya %99 bizde, son anda kendisi gelmek istemiş, Prekazi'nin elemanından o yüzden geçilmiş.

javanoviçide alalım.zararı dokunmazköşede otursun.

Beyler kalbim SIKISTI.. misimovic ve baptista mi !!! AMAN ALLAHIM :D INANAMIYORUM AMA INANMAK ISTIYORUM !!!

lan baptista gelse kim oynayacak

ARDA-ELANO-MİSİMOVİC-BAROS-KEWELL-BAPTİSTA-PİNO

7 TANE HÜCUMCU?

Büyüksün :D Yalnız bu takım Avrupa Ligi'nde temiz çeyrek final yaparmış.

Abartmayalım. :D

Daha bu takımda Cana'nın yanında kimin oynayacağı, sağ açıkta kimin mücadele edeceği, allah korusun Baros'a birşey olsa ne halt yiyceğimiz belli değil.

Ayrıca sol beke yabancı alırsak şimdi yabancı kontenjanını nasıl halledeceğimiz de bir başka soru.

Konuşmak için daha erken bence, yarını bekleyelim derim ben kadro kalitesi hakkında konuşabilmek için.

Yok artık. Baptista da gelirse önce çocuk yapıcam sonra onu kesicem. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt