Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan bir duş alıyım dedim Baptista çıkmış ortaya.5 dk ayrılmaya gelmiyor internetin başından.Ne bereketli bir gece böyle :)

ne oluyor yav gece gece kalp krizi geçirtceksiniz ınsua j.baptista falan :D

TARİH YAZACAZ TARiHHHH

Ne tarihi? En iyi ihtimal ligi ve kupayı alacağız. Buna da tarih yazmak denmez heralde Galatasaray için. Misimovic harika bir adam, Insua geliyor. Bir transferden dha söz ediliyor. Bunlar harika ve heyecan verici fakat herşey toz pembe değiil. Çok geç kalındı. Avrupadan elendik. Ligde 2 mağlubiyet aldık. Yönetime olan öfkemiz dinmemeli.

Beyler bu adam kim ya beni aydınlatcak birileri varmı ya baptista filan hemen havalara kalktık ama

hikaye gibi gelio bana ya(:

İstediğinizi diyin bana ama Kadıköye Baptista-Cana-Misimovic ortasahasıyla çıkarsak..yine geçen seneki senaryo yaşanır ve Rijkaard ortasahaya beğenmediğiniz 3'lü den birini koyar. Kaldı ki Ayhan Baptista'dan daha çok yarar sağlar şu anda bu takıma.

Baptista son yılların en iyi trnasferi olur.Bazı arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyor.Ne yani ne idüğü belirsiz Annanı mı alalım.Emana desen iyi ama onunda Baptistadan farkı yok eksiği var.Ayrıca baptista gibi adamı zaten bulamazsınız.Adamı kaleye koy oynasın.O kadar yani.Heee beğenmeyelerde döşü kıllı sarpı izlesin

Elano ne olacak ? 3.5 milyon alan adam yede mi kalacak, hem misimovic hep baptista gelirse? bi de insua deniyor

Misimovic'te anlasmazlıklar var. O yüzden nolur nolmaz arkadaşlar. Herşey kesinleşmeden sevinmeyelim. Adam İstanbul'da olsa dahi.

Baptista ile Ibricic'ten hemen sonra Roma'ya uçan Murat Yalçındağ ilgilendi. Transferde katkısı büyük. Adnan Sezgin'den çok çok fazla.

Kameni için nabız yoklandı. Sürpriz transfer bu olacak.

Benim aklıma takılan, sanırım Sarp, Cana, Ayhan ile devam edilecek libero mevkiinde sanırım. Emana kesin olmayacak, Annan da dedikodu'dan ibaret gibi.

Elano baptista arda cana kewell pino insua abooooooooooooooooooooo :D

Edit:misimovici unuttuk lan :D

İnsua kiralama opisyonu bizde, Misimoviç için kiralık diyende var satılık diyende, Baptista evet 5'e geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt