Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

garanti transferleri aynı anda açıklayacağız çünkü misi istanbulda açıklanmadı

Yahu arkadaşlar baptista olayı yalandır ya...adam kaç kes açıklama yaptı nie hemen inandınız ki böle bişiye bn hiç öyle birşeye ihtimal vermiorum ayrıca misi kiralık değildir...bnce..yarın bide büyük olasılıkla insua açıklanır olur biter..kapanır bu iş

(:

Beyler şu an tüm muhabirler forumu takip ediyor 'merhaba televole' deyin :D

Bence Baptista kiralıktır.

Misimovic 4 yıllıktır.

İnsua kiralıktır.O Houness denen adam hayatta satamdan göndermez Misi'yi buraya.Schalke'ye satardı o zaman.Adamlar Diego'nun parasını çıkarmak ister ne saçma şey öyle .

Beyler Baptista için 5 milyon euro bence çok iyi rakamdır.Bu adam hala milli takımda oynuyor.Elano sakatlandı al baptistayı baros sakat al baptistayı pino sakat misi sakat al baptistayı çok yönlü bir adam.Sevinin sevinin!!

Zaten Misimovic transferine kızamam geç oldu diye çünkü Diego'yu almadan vermeyeceklerini söylemişlerdi adamlar..

şöyle bir kaos teorim var arkadaşlar. yönetim bu sene uefa'yı çok fazla takmadı çünkü zaten kazanmamız zor, çabuk elendik ki tüm konsantrasyonumuzu lige verelim şampiyon olalım. ve sene Ş.Liginie kalalım. Avrupa ve lig aynı anda zor oluyor.

şimdi baktımda bu TK 5244 en son türkiyeden arabistan tarafına bi sefer çıktı karşıma

Annan yada Emana yı alalım en büyük sorun orda, önlerini Misi yi Baptista yı koysan ne olur.

ilginç bir durum var..futbolcular son ana kadar sallamışlar bizi,anladığım kadarıyla..

Bu elemanların yazdıklarından yola çıkarsak Misimovic de Baptista da son anda karar vermişler..

yani bizim yönetim İbricic jovanovici alıp geçmek yerine Misimovic ve Baptistayı beklemiş gibi...

Bu nedenle kızamıyorum...Olay 3-5 milyon dolar değil sanki...

Mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt