Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Cevap: Transfer Nöbeti
f-c-nblog
Misimovic BONSERVİSİYLE, Insua KİRALIK !
f-c-nblog
Misimovic BONSERVİSİYLE, Insua KİRALIK !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu 1 tane b2b ya bir tane.
ayrica frikikleri misimovic mi kullanacak yoksa baptista mi
ilginç bir durum var..futbolcular son ana kadar sallamışlar bizi,anladığım kadarıyla..
Bu elemanların yazdıklarından yola çıkarsak Misimovic de Baptista da son anda karar vermişler..
yani bizim yönetim İbricic jovanovici alıp geçmek yerine Misimovic ve Baptistayı beklemiş gibi...
Bu nedenle kızamıyorum...Olay 3-5 milyon dolar değil sanki...
şöyle bir kaos teorim var arkadaşlar. yönetim bu sene uefa'yı çok fazla takmadı çünkü zaten kazanmamız zor, çabuk elendik ki tüm konsantrasyonumuzu lige verelim şampiyon olalım. ve sene Ş.Liginie kalalım. Avrupa ve lig aynı anda zor oluyor.
Misinin sözleşmesi ile ilgili bir bilgi var mı sizde?
Ya burda bir kac saat once Marco mi Branislav mi diye isyan ediyorduk, simdi ise Insua, Misimovic ile Baptista deniliyor.
Nobet mi tutuyorum hala ben, yoksa uykuya mi daldim yoksa, evet uykuya dalmis olmaliyim, ruya demi lan bu? Oyle olmali, evet ruya goruyorum.
Uyandigimda cok pis Sezgine saydiracagim.

Beyler İnsua kiralacağı o söyleniyor bir bilgisi olan varrmı ?
Beyler İnsua kiralacağı o söyleniyor bir bilgisi olan varrmı ?
ne şifresi zencimi geliyo yerli mi:lol::lol:
Barış baptista kesin mide böyle konuşunuz bn hiç ihtimal vermiorum ya
şöyle bir kaos teorim var arkadaşlar. yönetim bu sene uefa'yı çok fazla takmadı çünkü zaten kazanmamız zor, çabuk elendik ki tüm konsantrasyonumuzu lige verelim şampiyon olalım. ve sene Ş.Liginie kalalım. Avrupa ve lig aynı anda zor oluyor.