Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------------Baros---------------

--Arda--------Misimovic-----KEITA REYIZ---

:(:(:sad007:

twitter/GalatasaraySK:Adnan Polat, 18.08.2010: "Taraftarimizin arzu ettigi transferlerimiz, teknik heyetimizin ve takımın da ihtiyacı dogrultusunda olacak"

saka mi yapiyorsun abi

valla şaka yapmıyorum....gerets zamanında sabri önde oynuyordu.hatta samsun maçını seyrettim gs tvde bu gece,yaratıcılık açısından pek faydası olmaz ama orta saha cok dirençli olur.

-barış özbek oynadıktan sonra sabride oynayabilir.

bana göre mantıklı olan bu

GalatasaraySK

Adnan Polat, 18.08.2010: "Taraftarimizin arzu ettigi transferlerimiz, teknik heyetimizin ve takımın da ihtiyacı dogrultusunda olacak"

1 minute ago via ÜberTwitter

Reply Retweet

hazırlıyorlar bizi:D:D

misimovicistanbulda8039.jpg

Misi kiralıkmı, bonservisiyle mi cidden tam emin değilim, bonservisiyledir diye tahmin ediyorum..., Baptista kesin denildi... less than a minute ago via web

Beyler BAPTİSTA ön libero orjinlidir. 3-4 senedir ofansf oynuyor diye unutmadı ya defans yapmayı. mis gibi köprü görevi görür. defansta yapar ofansta.

hani kaynak ağzı olan sallıyor itibar etmeyin boş transfer muhabbetlerine..Misimoviç kesin gerisi hikaye

Misimovicin kiralık olması mantıksız.Wolfsburg hem Juveye diegonun bonservisini ödemeye çalışcak hemde Misiyi elinde tutcak maaş vercek.

Yabancnı kontenjanı ne olacak onu çok merak ediyorum ben. Yarın çok garip olacak çook.

ftw1905

Misi kiralıkmı, bonservisiyle mi cidden tam emin değilim, bonservisiyledir diye tahmin ediyorum..., Baptista kesin denildi...

Jupp Derwall: "Galatasaray'in adinin oldugu her yerde umut vardir"

less than 5 seconds ago via ÜberTwitter

Twitter/GalatasaraySK: Jupp Derwall: "Galatasaray'in adinin oldugu her yerde umut vardir"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt