Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bu FTW, 'Tek ihtimali olan insanların hikayesi' olabilir mi ya?! Aklıma düştü bak şimdi!

helvacının maçtan sonra yaptığı açıklama bazı şeyleri açıklıyor aslında 2-3 futbolcuyla alıcaz ama 2 futbolcu birbirinin alternatifi olan futbolcular hepsi olmayabilir dedi yani olabilirde olmayabilirde demek istedi ben baptisyla misimovici kasttetiği düşünüyorum...

5 saat sonra dersaneye gitmem gerek ama gitmek istemiyorum transfer sezonu resmi bir şekilde bitene kadar hiçbirşey yapmak istemiyorum

Beyler ben ciddi bir şekilde bu transfer için nakit kaynağının Abdurrahim Albayrak olduğunu düşünüyorum..

Mert Çetin gibi bir adamı ne diye oyuncu karşılamaya yollarlar bilmem. Allah bilir neler söyledi :D

bu oyuncuyu adnan sezgin'in getirdiğini düşünmüyorum. veya transferde onun ekstra bir katkısı yoktur.

Baptista konusu nerden çıktıııııııııııııııııııııııııııı.??

3 maç sonra aynı düşünceyi paylaşırız...

o düşünceleri paylaşmamız için 2 yıl geçmesi lazım Ufuk gelecek gösteren bir kaleci, 24 yaşında daha genç gelişme hazır... Sen ne istiyorsun söliyeyim "Genç adam alalım koyalım C.Ronaldo olsun koydumu gol olsun" :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt