Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar Insua Twitter'de Istanbul'a gidiyorum demis. Isteyen kontrol edebilir... Ha derseniz f5 veya bjk alir diye orasini bilemem...

Kimi getireceksin sorması ayıp..

Baptista'yı beğenmiyoruz ya..

Annan'ı vermiyorlar,Emana için çok istiyor adamlar 5'e alacaksın Baptista'yı bir de burun kıvıracaksın gülerler adama,sence çok fazla mı ofansif Baptista bence değil,Rijkaard onu kendi şablonuna oturtur sen merak etme..

gelince görürsünüz diyorum o zaman

Peki şimdi %100 ihtiyacımız olan önlibero oyuncusu ne olacak?Baptista Sevilla önlibero oynuyordu ama yıllardır oynamıyor,üstelik malüm brezilya lı ve yıldız kaprisi yaparsa kosmassa yok arkadas ben deplasmana gitmem derse ne yaparız?İnşallah Emana veya Annan alınır orta sahaya Baptista yerine

Kimi getireceksin sorması ayıp..

Baptista'yı beğenmiyoruz ya..

Annan'ı vermiyorlar,Emana için çok istiyor adamlar 5'e alacaksın Baptista'yı bir de burun kıvıracaksın gülerler adama,sence çok fazla mı ofansif Baptista bence değil,Rijkaard onu kendi şablonuna oturtur sen merak etme..

+Forvettede oynuyabilir. Bende biktim artik herseye burun kivirilmasini.

lükse bak para yok die kıvranırken ratosyon adamı olması için baptistayı nasıl alalım mantıklı geliyomu hiç

Yakinmisiz renktas :D

bende köln'de yasiyorum...sizin orada bizim bura gibi soguk ve yagmurludur kesin :D

ayni kaderi paylasiyoruz desene :D

Hic sorma, üsüyorum yahu bildigin.

Yine Köln iyidir, disari cikarsin, Doy-Doy'a gidersin ulan burada su transferleri kutlamak icin dogru düzgün bi kebapci bile yok! :asd:

+Forvettede oynuyabilir. Bende biktim artik herseye burun kivirilmasini.

:D hahaha

daha bi kac saat öncesine jovanovic konusu vardi...kafayi yemek üzereydim...

bir tane bile transfer gerceklesmicek diye düsünüyordum...

bu milletin dedigine bak...baptista begenilmiyo...olacak ismi :D

sanki adnan sezgin daha iyisini getirebilecekde biz begenmiyoz :D

Ftw koyu bir cimbomlu abimizdir. Bu kadar derin birisi oldugunu bilmiyordum ama bazı şeyler diyorsa kesin aldğı bir duyum vardır.

Kendisi facebook listemde ve ordada yazmıs baptista %99 diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt