Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar kusura bakmayın tekrar soruyorum ,mesajlar bende niye 1.safyada görünüyo?son sayfalarda eski mesajlar var terse gidiyo...

Biraz gülelim. Herkes çok heyecanlı :asd:

Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Beşiktaşlı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Galatasaraylıya gelince Kral, "Bak Galatasaraylı seni severim... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Galatasaraylı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri; "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Galatasaraylı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerliyi sırtıma bağlayın " ...... :)))

baptista sevillada ön libero oynadı diyosunuz ama adamın 30 küsür golü var 60 maçta.emin misiniz ön libero olduğundan hiç öyle görünmüyo

Ne insuasi yahu? Bursada degil mi bu adam? SImdi girdim foruma. Biri izah edebilir mi bir zahmet? Bu insua muhabbeti nedir?

insua kiralandıysa eğer ve transfermarkt teki sözleşme bitiş tarihi olan 30/06/2012 olduğuna göre...galiba düşünülenden daha düşük bir ücrete satın alma opsiyonuyla kiralanmıştır.

baptista mükemmel bir rotasyon adamı, önlibero,boxtobox, forvet arkası ve forvet mevkilerinde görev alabiliyor...

Rotasyonda kullanacağımız adama yıllık 3 m mi vereceğiz?Ayrıca sorunlu bir adam rotasyonda kullanılmak istemez,ilk 11 oynamak ister oynayamayınca da sorun çıkarır.

Hic sorma, üsüyorum yahu bildigin.

Yine Köln iyidir, disari cikarsin, Doy-Doy'a gidersin ulan burada su transferleri kutlamak icin dogru düzgün bi kebapci bile yok! :asd:

hic sorma bir saat önce balkonda sigara icim dedim dondum dedim rusyadamiyiz nerdeyiz :D

bende zaten corbaciya gidecek adam ariyom suan...bi yandanda internetin basindan kalkmak istemiyom :D

Peki şimdi %100 ihtiyacımız olan önlibero oyuncusu ne olacak?Baptista Sevilla önlibero oynuyordu ama yıllardır oynamıyor,üstelik malüm brezilya lı ve yıldız kaprisi yaparsa kosmassa yok arkadas ben deplasmana gitmem derse ne yaparız?İnşallah Emana veya Annan alınır orta sahaya Baptista yerine

Baptista'nın sahada duruşu yeter.. Lakabı "canavar" hatırlatırım :)

Kimi getireceksin sorması ayıp..

Baptista'yı beğenmiyoruz ya..

Annan'ı vermiyorlar,Emana için çok istiyor adamlar 5'e alacaksın Baptista'yı bir de burun kıvıracaksın gülerler adama,sence çok fazla mı ofansif Baptista bence değil,Rijkaard onu kendi şablonuna oturtur sen merak etme..

Aynen Gio ve Jo yersiz ortasaha alalım dediğimizde verilen cevaplar. Gelirse sonuda sonumuzda aynı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt