Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Box to box : En acik sekilde iki yari alanda da etkili olarak oynayabilen oyunculara deniyor. Türkceyle alakasi olmayan, futbola son yillarda yerlesen bir tabir.

Serkan : Bir gün yapalim kardesim. :)

birde fox to box var oda ; fırsatcı forvetlere söylenen tabir :D

Box to box : En acik sekilde iki yari alanda da etkili olarak oynayabilen oyunculara deniyor. Türkceyle alakasi olmayan, futbola son yillarda yerlesen bir tabir.

Serkan : Bir gün yapalim kardesim. :)

vallah benim herne'de bir halaoglu var o da üye burda...bir gün hep beraber bulusabiliriz nerde isterseniz...memnun olurum :D

Arkadaşlar artık ben yatıyorum.

Son kez bazı bilgileri aktarayım,İnsua %100 bizde diyebilirim,sabaha karşı gelebileceği söylendi ama net bilgi değil - Misimovic'in bilgisi netti ve açıkladık geleceğini -

Baptista olayını sadece malum kişiden duydum,bence gerçekleşmeyecek - ama bir bilgim yok -

Medya forumunda Misimovic analizi yayınladık - 2-3 gün fuzuli beklettik :D - yarın İnsua analizide yayınlayacağız.

Hadi herkese iyi geceler.

bildiğim kadarıyla misimovic forvet arkası oynuyor...o zaman oyun sistemimiz 4-3-3 ten 4-2-3-1 e kayacak gibi görünüyor.tabi rijkaard sisteminden taviz verirse...misimovic orta 3 lüde yeterince defansif görevini yerine getiremez kanattada verimli olamaz... :S

Arkadaşlar artık ben yatıyorum.

Son kez bazı bilgileri aktarayım,İnsua %100 bizde diyebilirim,sabaha karşı gelebileceği söylendi ama net bilgi değil - Misimovic'in bilgisi netti ve açıkladık geleceğini -

Baptista olayını sadece malum kişiden duydum,bence gerçekleşmeyecek - ama bir bilgim yok -

Medya forumunda Misimovic analizi yayınladık - 2-3 gün fuzuli beklettik :D - yarın İnsua analizide yayınlayacağız.

Hadi herkese iyi geceler.

allah rahatlik versin renktas :D

Baptista gelsin diye sevinen arkadaşlarıma sorayım bakalım;

-------------Cana----Ayhan-------------

Elano-----------Misi-------------------Arda

------------------Baros---------------------

bu takım mı daha dengeli ve başarılı olur?

yoksa

-------------Baptista----Ayhan-------------

bu takım mı?

Malum arkada Insua ve Neill olacak. Yabancı sınırlaması var ülkemizde onu da hatırlatayım. Yedekte kalmayacağına göre bu adam.

Ayhan Galatasaray ı yavaşlatan topla çok oynayan durmadan pas hatası yapan bi adam ,mustafa sarp ı bile Ayhan a tercih ederim hiç olmassa mücadele ediyor.Ayrıca Cana mutlaka ilk 11 de olmalı

yoksa

bu takım mı?

Malum arkada Insua ve Neill olacak. Yabancı sınırlaması var ülkemizde onu da hatırlatayım. Yedekte kalmayacağına göre bu adam.

Şuan da olabilecek en gereksiz transfer olur baptista,ne geleceğe yatırım,ne ilk 11 in vazgeçilmez adamı saçma sapan bi transfer olur.

Misimovic kiralık gelecek diyen varda çok saçma olur kiralık gelmesi.Wolfsburg 15m'e aldı Diego'yu kaynak yaratmak zorundalar o meblağ için.O kaynaklarıda Misimovic'tir heralde.

yoksa

bu takım mı?

Yapmayın arkadaşlar Baptista ön libero oynamak içinmi geldi bize.

Joker olarak iyi bir transfer olur.. gecen seneki gibi ALLAH KORUSUN baros un sakatlandigini dusun. Forvetsiz kaliriz !!! Baptista dogru bir transfer olur. Orta sahanin ve forvetin her yerinde oynayabilen bir oyuncu ! daha ne olsun?
Şuan da olabilecek en gereksiz transfer olur baptista,ne geleceğe yatırım,ne ilk 11 in vazgeçilmez adamı saçma sapan bi transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt