Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şuan da olabilecek en gereksiz transfer olur baptista,ne geleceğe yatırım,ne ilk 11 in vazgeçilmez adamı saçma sapan bi transfer olur.

Hocam geleceğe yatırım diyorsunda bi Jovanovic haberi çıktı millet 22 yaşındakine bile demediğini bırakmadı :) Gerçi scout sisteminin bu tipler yüzünden gelişmeside çok zorda neyse :D

Kaleci yokta ondan bu adamlar her maçta ortalama 2 gol yiyor hemde rezil goller,topa çıkışlar yanlış duruşlar yanlış..

Kemal dostum, 1 gol yedi diye adama kötü diyemeyiz, ben sana burda açıklamasını yaparımda sen dinlermisin bilemyeceğim ? oyüzden yorumuyorum kendimi adam gibi okuyacaksan yazayım...

Joker olarak iyi bir transfer olur.. gecen seneki gibi ALLAH KORUSUN baros un sakatlandigini dusun. Forvetsiz kaliriz !!! Baptista dogru bir transfer olur. Orta sahanin ve forvetin her yerinde oynayabilen bir oyuncu ! daha ne olsun?

bencede, suan baros sakatlansa napariz biz? m.batdal'da yok...bence süper olur baptistanin gelmesi...okadarda gereksiz bir transfer olmaz bence :D

Box = İngilizce'de futbol terimi olarak zaten ceza sahası demek bildiğim kadarı ile. Hatta duymuş görmüşsünüzdür FIFA'da veya menajerlik oyunlarında "A Freekick on the edge of the box (ceza sahasının hemen kıyısında bir frikik)" diye. Box to box'da buradan yola çıkarak "ceza sahasından ceza sahasına" yani iki ceza alanı arasında tempolu şekilde gidip gelebilen ve iki tarafta da etkili şekilde oyuna katılabilen adamdır. Yani kendi ceza sahası önünde pres yapar, top kapar, defansından dönen topları toplar, ya da top alıp ileri çıkartır, orta sahada da zaten yapması gerekenleri çift yönlü olarak yapar ve sık sık da rakip ceza sahası önünde pas alış verişine girer, rakip defanstan dönen topları toplar, şut atar falan...

birde fox to box var oda ; fırsatcı forvetlere söylenen tabir :D

Fox in the box olacak o galiba.

Box to box, ingiliz futbolunda olan bir terimdir. 2 ceza sahasi cizgisi arasinda etkili olan oyunculara denir. Box to box kavrami cok genis oldu son dönemlerde, özellikle ülkemizde herseye box to box denmeye basladi. Allround ve Box to box 2si cok karistiriliyor örnegin.

Poacher=Trezeguet, Huntelaar, nokta santrafor.

Deep playmaker, Allround midfielder, Wing back, Trequartista(italyan futbol terimi, forvet arkasi), regista(geriden oyun kurucu, Pirlo gibi).

Bar Rafaeli '' Touch Ur heart, close Ur eyes, make a wish, say good night. Sky so wide, stars so bright, off the light, sleep tight''

Twitter'da haberi veren arkadasida ekledim. baktim bunu gördüm, paylasmak istedim. Dünyanin en marjinal kadini bence bu kadin :) Takip etmek eglenceli, tavsiye ederim...

Ortasahaya 1 yabancı daha gelirse Aydın'ı sağ kanatta görebiliriz :D

Yani, Arkadaslar mantikli dusunmuyor. Her oyuncu sakatlanabilir. Baptista dedigimiz oyuncu da heryerde oynuyor.. Elano mu sakatlandi? Kat baptistayi, Baros mu sakatlandi? Kat Baptistayi. Cana formsuzmu? Kat Baptistayi. Adam heryerde oynuyor.
bencede, suan baros sakatlansa napariz biz? m.batdal'da yok...bence süper olur baptistanin gelmesi...okadarda gereksiz bir transfer olmaz bence :D

Kaleci yokta ondan bu adamlar her maçta ortalama 2 gol yiyor hemde rezil goller,topa çıkışlar yanlış duruşlar yanlış..

Haklısın o eldivenlere nasıl tükürmüş arkadaş sürülmüş gibi o top jilet gibi hız kesmeden nasıl gitti ben hala anlayamadım. İllüzyon gibi! Bu kalecilere güvenipte yola çıkan yolda kalır.

Hazır elleri değmişken, Nuri Şahin'ini de aradan çıkarsın bizimkiler. :D

Baptista gelsin diye sevinen arkadaşlarıma sorayım bakalım;

-------------Cana----Ayhan-------------

Elano-----------Misi-------------------Arda

------------------Baros---------------------

bu takım mı daha dengeli ve başarılı olur?

yoksa

-------------Baptista----Ayhan-------------

Elano-----------Misi-------------------Arda

------------------Baros---------------------

bu takım mı?

Malum arkada Insua ve Neill olacak. Yabancı sınırlaması var ülkemizde onu da hatırlatayım. Yedekte kalmayacağına göre bu adam.

-------------CANA-------Ayhan-------------

--------------------Misi--------------------

------Baptista------------Baros-----------Arda----------

Bence en ideali böyle 4-2-1-3 Gerçi bende Baptista gelsin istemiyorum ama gelirse bu şekilde oynarız ve Elano'yu satarız yıllık ücreti ile yedekte bekleyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt