Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fox in the box olacak o galiba.

Box to box, ingiliz futbolunda olan bir terimdir. 2 ceza sahasi cizgisi arasinda etkili olan oyunculara denir. Box to box kavrami cok genis oldu son dönemlerde, özellikle ülkemizde herseye box to box denmeye basladi. Allround ve Box to box 2si cok karistiriliyor örnegin.

Poacher=Trezeguet, Huntelaar, nokta santrafor.

Deep playmaker, Allround midfielder, Wing back, Trequartista(italyan futbol terimi, forvet arkasi), regista(geriden oyun kurucu, Pirlo gibi).

Bar Rafaeli '' Touch Ur heart, close Ur eyes, make a wish, say good night. Sky so wide, stars so bright, off the light, sleep tight''

Twitter'da haberi veren arkadasida ekledim. baktim bunu gördüm, paylasmak istedim. Dünyanin en marjinal kadini bence bu kadin :) Takip etmek eglenceli, tavsiye ederim...

olabilir, tam hatırlamıorum WB dediğin tabir 3-5-2'nin , sisteminde var :D kanatlardaki adamlar

Kemal dostum, 1 gol yedi diye adama kötü diyemeyiz, ben sana burda açıklamasını yaparımda sen dinlermisin bilemyeceğim ? oyüzden yorumuyorum kendimi adam gibi okuyacaksan yazayım...

Sen daha yorum yazmadan adamlık işlerine girdin hayırdır gerginliğin neden zor bi açıklama olacak desene :)

Yani, Arkadaslar mantikli dusunmuyor. Her oyuncu sakatlanabilir. Baptista dedigimiz oyuncu da heryerde oynuyor.. Elano mu sakatlandi? Kat baptistayi, Baros mu sakatlandi? Kat Baptistayi. Cana formsuzmu? Kat Baptistayi. Adam heryerde oynuyor.

haklisin renktas...ön libero'da pek verimli olurmu bilemem ama yinede m.sarp'i baris'i izlemektense baptistayi izlemek isterim :D

-------------CANA-------Ayhan-------------

--------------------Misi--------------------

------Baptista------------Baros-----------Arda----------

Bence en ideali böyle 4-2-1-3 Gerçi bende Baptista gelsin istemiyorum ama gelirse bu şekilde oynarız ve Elano'yu satarız yıllık ücreti ile yedekte bekleyemez.

bu saatten sonra elanoyu kimseye satamazsın. alcak olsaladı koca yaz beklemezlerdi.

Daha 1 hafta önce kimi oynatacaz derken şimdi kimi kesecez diye düşünüyoruz :D Buda bir gelişmedir en azından.

-------------CANA-------Ayhan-------------

--------------------Misi--------------------

------Baptista------------Baros-----------Arda----------

Bence en ideali böyle 4-2-1-3 Gerçi bende Baptista gelsin istemiyorum ama gelirse bu şekilde oynarız ve Elano'yu satarız yıllık ücreti ile yedekte bekleyemez.

Bana sorarsan Elano-Arda-Kewell-Serdar-Pino hatta zorlarsan Sabri ve Barış'ı,Aydın'ı oynattığım mevkiye 5 milyon verip adam almam..Daha ortasahayı toparlamamışken.

Zvjedzan Misimovic Galatasaray'da

Emiliano İnsua Galatasaray'da

Julio Baptista Galatasaray'da

Allahım haberlere bak :)

1 hafta önce neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz.Ey büyük allahım sen nelere kadirsin.

Beyler, ilk onbirde oynatmamiz SART degilki.. rakiplerimizin yedek kulubesine bakin, adamlar boboyu,semih i ve daha ne oyunculari yedek kulubesinde oturtuyor. Bizimde yedek kulubemiz zengin olsun. Gecen sene sakatliktan cektiklerimiz bu sene bize ders olmali ve Baptista bence super bir transfer olur. Her mevkide oynuyor adam. Sakatlanan, formsuz olanin yerine oynayabilir !! Yoksa ALLAH KORUSUN BAROS sakatlanirsa forvette mehmet batdal a mi kalsin kos koca GALATASARAY kulubu?

Yerli olarak, Selçuk İnan çok iyi giderdi orta sahaya aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt