Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

olacak iş değil ya onca nöbet tuttum, ttnet tamda bu gece burada altyapı çalışması yaptı 4 saattir. Misi'nin inişini gördüm ama insua'damı indi?

kiralık mıymış, opsiyonlu muymuş? carsa kaç liraymış?

havaalaninin yakinlarinda oturan varmi?

varsa gidip az iki dakika baksa, mert ordami diye, ordaysa kesin biri daha gelicek...o da binip gitdiyse tamamdir simdilik :D

128321824875721.jpg

Arkadaşlar iyi güzelde şöyle bir problem var ortada...Eğer Baptista'da gelirse kontenjan sorunu nedeiyle Aydın veya Serdar oynar Sağ kanatta...

Bekledik bunu çok bekledik. Eh be Adnan Sezgin bu saate kadar beklenir mi ? :D

scoutgs'den bir arkadasin dedigine gore (simdi bulamadim) kiralik bedeli odemiyoruz ama, 4-5 milyonluk satin alma opsiyonu varmis. Orta saha oyuncusunda da fcn blog'un dedigine gore Baptista'da sicak gelismeler yasaniyor.

Hayırlı olsun transferlerimiz Gecenin bu saatine kadar beklediğimze deydi şimdi sıra baptista da hadi mert onuda bekliyoruz :)

başka transfer yapacakmıyız?kameni ismi çıkmış birde galiba.

scoutgs'den bir arkadasin dedigine gore (simdi bulamadim) kiralik bedeli odemiyoruz ama, 4-5 milyonluk satin alma opsiyonu varmis. Orta saha oyuncusunda da fcn blog'un dedigine gore Baptista'da sicak gelismeler yasaniyor.

İkisi de süper, bir de forvetle defansı bağlayacak biri gelirse dadından yinmez...

3 Aydır bu geceyi bekliyorduk. Allahım sana geliyorum :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew:

lan keşke 7 yabancı olsa :D vallahi çıkmazdayız:D kontenjan varken herkes sakatlanır, kontenjan doldu herkes sağlam ve formda olur şimdi :D oynayamayan adam garanti arza çıakrtıcak :D

arkadaşlar güzel bir resim bldm ama resim eklemeyi bilmiyorm yardım edebilirmisiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt