Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu takim Avrupa´da olacakti :( Niye 2 hafta evvel yapmazsin transferleri be yönetim:( Haksizmiyiz simdi o kadar kizmakta? :(

Allahım aynı anda laptop'um ve telefonum çöktü inanamıyorum kalbim yarına dayanabilecekmi.Allahım sana geliyorum :)

ne tuaf bir durum, daha iki gun once kan aglarken bagirip cagirip kufurleri sallarken ardindan bir galibiyet ve 1 bucuk transfer taraftari yine atesledi.

asil merak ettigim transferlerin bu son gunlere kalmasindan dolayi ne kadar para odemek durumda kaldigimizi.

Misimovic bizi en azindan frikiklerden galibiyet getirme sansini getirdi. Insua icin fazla bilgim yok ama tamamini izledigim Eskisehirspor macinda Cana'nin ortasahada dogru tempoda ve cogu zaman tek pas oynamasindan dolayi bana cok umut verdi.

Gerisi takimin pozisyon almasina bagli ki bizim oyuncular bir birilerine daha yakin oynadiklari sureci kalitemiz ortaya cikiyor ama en buyuk tehlikemiz yine de gol kacirmamiz. Son maclarda inanilir gibi degil 4 pozisyonun birini atmakta bile zorlaniyoruz.

neyse asil konu

in MERT we TRUST!

Demekki Haldun'un da gizli silahi Mert'mis.

mert gördü haldun abimizin hakkini yediler...üstüne birde baktiki adnan sezgin bisey beceremiyo...ben hallederim dedi bi havaalanina gitdi iki transfer gerceklesti...ücüncüsüde yolda :D

beyler liverpoolun geçen sene 40 maç yapmış adamıını getirdik. Farkıda mısınız :D :asd: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew:

ya zaten iki kulvar birden kaldıramıyoruz 2 seneden beri Avrupa'dan elenmemiz iyi oldu seneye gelsin ŞL

adszee.jpg

BEYLER INSUA NIN GELISINI IZLEMEK ISTEYENLER

BUYRUN LINK İnsua'nın geliş görüntüleri

Baska takimami geldi diye dusunen renktaslara bir sorum var..

madam baska istanbul takimina geliyor neden bizim tercuman karsiliyor??

Insua ve MISIMOVIC 100% hayirli olsun !!!!!!

ya reyizzler annan gelmezse bu takım yine poşet olur bn size soyleyım.baptısta yerıne annanı alın yeter beaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt