Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka maka 3-4 futbolcuyu birden açıklayacaklar heralde.Resmi sitedeki fotoyu hayal edemiyorum :D

ne tuaf bir durum, daha iki gun once kan aglarken bagirip cagirip kufurleri sallarken ardindan bir galibiyet ve 1 bucuk transfer taraftari yine atesledi.

asil merak ettigim transferlerin bu son gunlere kalmasindan dolayi ne kadar para odemek durumda kaldigimizi.

Misimovic bizi en azindan frikiklerden galibiyet getirme sansini getirdi. Insua icin fazla bilgim yok ama tamamini izledigim Eskisehirspor macinda Cana'nin ortasahada dogru tempoda ve cogu zaman tek pas oynamasindan dolayi bana cok umut verdi.

Gerisi takimin pozisyon almasina bagli ki bizim oyuncular bir birilerine daha yakin oynadiklari sureci kalitemiz ortaya cikiyor ama en buyuk tehlikemiz yine de gol kacirmamiz. Son maclarda inanilir gibi degil 4 pozisyonun birini atmakta bile zorlaniyoruz.

neyse asil konu

in MERT we TRUST!

Demekki Haldun'un da gizli silahi Mert'mis.

Aslına bakarsak yönetim köşeye sıkıştığı için transfer yapıyor gibi. Örneğin Misimovic dünden gelmeye razıydı zaten. Ama son gün geldi adam. Başkan baktıki taraftar artık kriz yok, ekonomik olarak çok iyiz vs. gibi zırvalıkları yemiyor. Mecburen transfer yapmak zorunda kaldılar. Kendileride aslında farkındalar, koltukları ciddi şekilde sallanıyor çünkü.

oha lan kalpten gdiyorum ben.baptistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

O degilde bizimkiler ne ara gitti Ingiltereye yahu?

Basina göre bir Almanyadaydik bir Hirvatisdan da bugün de Türkiye de.

Baskanin dedigi dogruymus sanirm, 4 ayri ülke olayi.

Annan mi, Baptista mi? Hangisi faydali olur sistemimize beyler? Ben Baptista gelse bile Annan'in alinmasini da istiyorum.

ya reyizzler annan gelmezse bu takım yine poşet olur bn size soyleyım.baptısta yerıne annanı alın yeter beaaa

Ortasahadaki bütün hücum gücünü 1 futbolcuya yükleyemeyiz.Emana, Baptista, Ibricic gibi bir adam lazım.Misimovic markaj altında kalırsa kötü olur bizim için.

Galatasaray SK Twitter

Rijkaard: "Transfer dönemi bitmeden 2-3 futbolcunun gelmesi bizim için önemli. Takımın birlikte çalışması için iki hafta zamanımız var."

Mesaj veriyor.

GalatasaraySK

Rijkaard: "Transfer dönemi bitmeden 2-3 futbolcunun gelmesi bizim için önemli. Takımın birlikte çalışması için iki hafta zamanımız var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt