Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

liverpool lular harbi çıldırmış bize falan küfür ediyorlar:D

angut com da göya liverpool lular bu adam için işe yaramaz şiiko,kimsenin istemedii adam diyorlardı:D

Beyler manyakmısınız gidin yatın haydii :D

Ben yatar yarın uyandıgımda 3. ismide göreyim burda ona göre

Benim anlamadığım birşey var arkadaşlar bu Jovanovic’i prekeazi reis niye Türkiyeye getirdi madem transferi sozkonusu deil:S

bazi dedukodulara göre transfer ediyormusuz ama baptista son anda "geliyorum" demis, Jovanovicten vazgecilmis.

diger duyumlara göre süper ligde bir takimla anlasmak icin, büyük ihtimalle ibb diyorlar.

bazilari ise seneye gelebilir diyor, bu hic mantikli degil bence.

bazi dedukodulara göre transfer ediyormusuz ama baptista son anda "geliyorum" demis, vazgecilmis.

diger duyumlara göre süper ligde bir takimla anlasmak icin, büyük ihtimalle ibb diyorlar.

bazilari ise seneye gelebilir diyor, bu hic mantikli degil bence.

Allah allh çok garip:SKeşke gelse:(

Dr Manhattan

Legend

We all Live in a Red and White Kop

Watched

Re: Insua Staying then

« Reply #564 on: Yesterday at 10:27:08 PM »Please have something to do with Arda Turan.

Please have something to do with Arda Turan.

liverpool forumundan alıntı.delirmiş herif arda turan için:D

Bu arada liverpool forumlarında İnsuayı Arda Turanla takas mı yaptık acaba deyu bayağı heyecanlanan olmuş.
icon_biggrin.gif

ultrAslan'dan alıntı. :D

iyi ozaman nediyim tercihlere saygı duyarım...

Su anki durumda baska sansimiz yok ki zaten. Hem bakarsin yabanci sinirlamasi artiktan sonra Turk oyunculari rahat sekilde, kendi fiyatlarina aliriz. Ve bir de bakarsin, bu oyuncu kendini oyle gelistirir ki, TD'de mecbur onu oynatmak zorunda kalir. Boylece Turk futbolu da cakma yetenek degil, gercek yetenek kazanmis olur. :)

Ben sürpriz yerli transfer de bekliyorum nedense. 3 yabanci, 1-2 yerli futbolcu :) Cok mu abarttim?

Keşke böyle birşey olsa. Hatta Misimovic-İnsua, yanlarına Gökan İnler gelse daha ne isteriz. Çok piskopatça bir düşünce oldu farkındayım. :lol:

Elano+Barış+Ayhan+Sarp sonraki satıştan %30 falan versek verirler mi acaba :D

Ben sürpriz yerli transfer de bekliyorum nedense. 3 yabanci, 1-2 yerli futbolcu :) Cok mu abarttim?

Mevki itibariyle Gökhan İnler,Barış Başdaş iyi giderdi.Serkan Kırıntılı vardı kaleci olarak,artık yok.Aykut tan hayır gelmez bu saatten sonra,Ufuk a yedek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt