Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 de geliyor TSN açıkladı JADSON ama bu kez kesin değil diyorlar olacaksa eğer JADSON...

Galatasaray'da Jovanovic bilmecesi haberi, SÜPER LİG, İnternet Spor, Spor haberleri, Yerel spor, Yerel haber, Spor, Haber, Foto Haber, Video Haber, Futbol, Basketbol, Motor Sporları, Formula 1

bu ne saçmalık... haberde 22 yaşındaki marko jovanoviç prekaziyle birlikte ist a geldi diyor... resmi site branislav jovanoviçle bu yıl için bi görüşmemiz olmamıştır diyor.... ne iş

az önce ben sordum onu ama dediklerine göre ilk önce resmi site markkoyu yalanlamış ama sitede sadece branislav yalanlanmış.bu işte bir iş var...

yalniz liverpool napmayi calisiyor öyle.

bu sene sampiyon olamazsa ayvayi yer ama kurduklari kadro hcite sampiyonluk icin yeterli degil.

mascherano gitti, yerine poulsen geldi.

juventusa Aqiulani mi ne onu kiraladilar.

Insuayi bize

para yok, borc cok diye agliyorlar.

hani biri satin alicakti liverpoolu, o olaydan ne cikti acaba.

Ne yapacagiz ki Jadson´u? Nerde oynatacagiz? O kadar da abartmaya gerek var mi? Ofansif orta saha degil mi Jadson? Yoksa box to box mu?

bu sene sampiyon olamazsa ayvayi yer ama kurduklari kadro hcite sampiyonluk icin yeterli degil.

Insuayi bize

Barış bizim drtler bitti elin liverpolumu kaldı düşünmediğimiz:D

Bu insua ve Misi ye en çok Baros sevinicek!!İnsua ortalarıyla,Misi derinlemesine paslarıyla yine kral yapıcak Barosu allahın izniyle bizide Şampion:)

vfl_misimovic_345x468.jpg

milan+baros

İyi anlaşmaları ve birbirlerini tanımaları çok önemli!!!Bir an gözumde canlandı:)

Insuayi bize

Beter olsunlar. Keşke Trabzonspor eleseydi Liverpool'u.

az önce ben sordum onu ama dediklerine göre ilk önce resmi site markkoyu yalanlamış ama sitede sadece branislav yalanlanmış.bu işte bir iş var...

Evet, ilk önce marso jovanovic dedi resmi sitemiz, 5 dk bile gecmedi editlediler, Branislav jovanovic yazdilar.

Gelen kisi de Branislav, o da kesin.

NTV spora gire Kameni-Misimovic-İnsua

Bazı yerlerde Annanda geçiyor

bu dördünün gelme ihtimali zayıf olsada kontejan bakımından sıkıntı yok...

Ama şimdi düşünüyorum da bir liranın hesabını yapan muhterem yönetim gömü mü buldu yine ;) yoksa yumurta..........

bence bu ist gelen hangisi olursa olsun kesnlikle bizimle bi ilgisi var... resmi sitedeki isim yanlış yazılmış olabilir veya bilerekmi yapıldı çok enteresan bişeyler dönüyor... ayrıca bu yıl için görüşme yok lafı çok manidar

Allah'ım sana geliyorum galiba :D habere bakın.

Transferde çok hareketli saatler geçiren Galatasaray'ın, Liverpool'un Arjantinli sol beki Emiliano İnsua'nın işini bitirdiği belirtildi. Önce Misimovic'le anlaşan sarı-kırmızılılar genç futboyu bugün İstanbul'a getiriyor. Bu tranfer haberini bizzat İnsua verdi. Dün gece geç saatlerde twitter'daki hesabına "Yarın (bugün) G.Saray'a gidiyorum. Sürekli forma giyeceğim bir takım ile anlaştım" diye yazan 21 yaşındaki genç yetenek bir anda heyecan yarattı. Fotomaç olarak hemen bir araştırma yaptık

ve bu takımın G.Saray olduğunu öğrendik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt