Selim Birlik
Tecrübeli Üye
- 9 Aralık 2008
- 5.906
- 2
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
turkspor saçmalamış ne jadsonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Ne var bunda?
Gunaydın![]()
Bi Alex değil.
Bu ne demek acaba?
Gelecek sezon içinmi görüşülüyor?
Prekazi'nin önerdiği Marko değilmiydi?
Hayır sorun o değil anlamamışsınız
"Yarın (bugün) G.Saray'a gidiyorum. Sürekli forma giyeceğim bir takım ile anlaştım"
ve Fotomaç araştırma yaparak klübün Galatasaray olduğunu çözüyor varmı anlaşılmayan![]()
:allaalla6vr:
Jadson b2bmiydi yav
bugunküleri tutturamadılar ya, nasıl olsa son gün deyip şanslarını deniyorlar herhalde
?????
Asist kıralı adam Bundesliganın
Bu arada antudan bir yorum...
-----------------------------------
Sarp-Ayhan-Baış üçlüsünü bozmuyorlar
O üçlü olduğu sürece Lahm gelse yine birşey olmaz.
KİM SÖLEMİŞSSE HAKLI![]()
Allah'ım sana geliyorum galibahabere bakın.
Transferde çok hareketli saatler geçiren Galatasaray'ın, Liverpool'un Arjantinli sol beki Emiliano İnsua'nın işini bitirdiği belirtildi. Önce Misimovic'le anlaşan sarı-kırmızılılar genç futboyu bugün İstanbul'a getiriyor. Bu tranfer haberini bizzat İnsua verdi. Dün gece geç saatlerde twitter'daki hesabına "Yarın (bugün) G.Saray'a gidiyorum. Sürekli forma giyeceğim bir takım ile anlaştım" diye yazan 21 yaşındaki genç yetenek bir anda heyecan yarattı. Fotomaç olarak hemen bir araştırma yaptık
ve bu takımın G.Saray olduğunu öğrendik.
Rıdvan'ın agzından konuşayım dedim hocam![]()
misimovic geliyor diyen onlardı bugün istanbulda olucak diye![]()
misimovic haberlerine göz ucuyla bakmıştım gece,açıklanınca yazdılar zannetmişim olsun insua yı bilmediler ya,yoksa onu da mı yazdılar![]()