Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu ne demek acaba?

Gelecek sezon içinmi görüşülüyor?

Prekazi'nin önerdiği Marko değilmiydi?

?????

Asist kıralı adam Bundesliganın;)

Bu arada antudan bir yorum...

-----------------------------------

Sarp-Ayhan-Baış üçlüsünü bozmuyorlar

O üçlü olduğu sürece Lahm gelse yine birşey olmaz.

KİM SÖLEMİŞSSE HAKLI;)

Beyler bende yatıyorum uyandığımda resmi siteye döşenmiş olur heralde transferler.inşallah.

türksporun takipçisi biri olarak son dönemde ilginç haberlerde yer almaya başladı . mesela bi kaç gün önce Galatasaray ın 1 oyuncu ya alabileceğini ya da alamıyacaı gibi bi iddaları vardı :D

Hayır sorun o değil anlamamışsınız

"Yarın (bugün) G.Saray'a gidiyorum. Sürekli forma giyeceğim bir takım ile anlaştım"

ve Fotomaç araştırma yaparak klübün Galatasaray olduğunu çözüyor varmı anlaşılmayan :D

Ozaman Fotomaça gunaydın:)Haber doğru ya ondan çuvallamışlar alışık deiller tabi :)

?????

Asist kıralı adam Bundesliganın;)

Bu arada antudan bir yorum...

-----------------------------------

Sarp-Ayhan-Baış üçlüsünü bozmuyorlar

O üçlü olduğu sürece Lahm gelse yine birşey olmaz.

KİM SÖLEMİŞSSE HAKLI;)

Rıdvan'ın agzından konuşayım dedim hocam :D

Allah'ım sana geliyorum galiba :D habere bakın.

Transferde çok hareketli saatler geçiren Galatasaray'ın, Liverpool'un Arjantinli sol beki Emiliano İnsua'nın işini bitirdiği belirtildi. Önce Misimovic'le anlaşan sarı-kırmızılılar genç futboyu bugün İstanbul'a getiriyor. Bu tranfer haberini bizzat İnsua verdi. Dün gece geç saatlerde twitter'daki hesabına "Yarın (bugün) G.Saray'a gidiyorum. Sürekli forma giyeceğim bir takım ile anlaştım" diye yazan 21 yaşındaki genç yetenek bir anda heyecan yarattı. Fotomaç olarak hemen bir araştırma yaptık

ve bu takımın G.Saray olduğunu öğrendik.

Benim anlamadığım bu adam orada da çok az forma giymiyordu

geçen sezon 44 maçta oynadı ya

demek ki sör Hodgson kadroda düşünmüyor bu yıl :D

adamların sağlam istihbaratı var renktaşlar bence alınacaksa lucescu b2b oynayabilir demiştir ki alyoruz yoksa çok mantıksız olur.

Rıdvan'ın agzından konuşayım dedim hocam :D

Bende dedim :)Ne diyor bu.Abi Rıdvana kalsa Emana Super lige sınıf atlatır!! nedense artık!!!!:)Zenci olması buna etkılımı acaba!!neden bukadar İstanbula gelmesını ıstıyorsa emananın?Hayır daha önce rıdvanı bukadar isteklide görmemiştim!!

YORUMSUZ:)

lucescu jadsonu vermesi acaba seneye bende geliyom sen onden gitmi demege calisiyo xD

turkspor saçmalamış ne jadsonu

dün abdurrahim albayrak telegolde konuşurken geçen hafta adnan polatın shaktardan bir futbolcu ile ilgili (bu 10 numara mevkiymiş galiba) görüşme yapması için kendisine yetki verdiğini ancak shaktarın başkanının fiyatı çok yükseklere çıkarınca gerçekleşmek üzere olan transferden vazgeçtiklerini söyledi ordan çıkardılar galiba

neyse ya, 2 transfer yapildi 1 tane daha yapilacak büyük ihtimalle ve bu 3. futbolcu Anna mi, Baptista mi, Jadson mu, Kameni mi yada bir baskasi mi kimse bilmiyor.

misiyi duyuran adam Baptista diyor

malum site jadson diyor

ntvspor kameni diyor

yarin hersey belli olur

ayrica elano konusu da hala belli degil

kaliyor gibi ama gidebilirde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt