Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baptistayi kadroda görmek isterim, muthis bir yedek olur. Barosun yerine, forvet arkasinda, kanatlarda nereye koyarsan koy, oynar.

Ama secmek zorunda kalsam Annan derdim kesinlikle.

Cünkü orta sahaya Annan gibi ( yada Annan dan daha iyi olan b2b , Ledesma, Makoun tipinde bir) topcu lazim.

Hmm... Baptista'yi b2b oynatamazmiyiz sence?

annan2-298x350.jpg

gsarayaganalionlibero050fc710050d4a77by.jpg

anthony-annan_b.jpg
annan-gyan-298x250.jpg

Sezgin hadi ama uykum geldi:(

Hmm... Baptista'yi b2b oynatamazmiyiz sence?

tekrar söylüyorum, Baptista tam bir alternatif adamı mükemmel bir rotasyoncu, futbol hayatına stoper olarak başladı tekniği yüzünden önlibero ya çekildi hucumcu özeliği ortaya çıkınca cift yönlü oynatıldı golcü ve asist özeliği çıkıncada forvet/forvet arkasına çekildi.. "stoper mevkisini amatörde oynadı"

Benim laptopun yanında ekmek bıçağı bekliyor.Transfer açıklanır açıklanmaz,birilerini keseceğim.

tekrar söylüyorum, Baptista tam bir alternatif adamı mükemmel bir rotasyoncu, futbol hayatına stoper olarak başladı tekniği yüzünden önlibero ya çekildi hucumcu özeliği ortaya çıkınca cift yönlü oynatıldı golcü ve asist özeliği çıkıncada forvet/forvet arkasına çekildi.. "stoper mevkisini amatörde oynadı"

Biliyorum Sinan. Arkadaslarin ne düsündügünü merak ettigim icin soruyorum.

Rotasyon icin Baptista biraz pahali kacmaz mi sence de ? B2b düsünülmüyorsa tabiki.

Ofansta oynatacak yer yok ama Baptista'yi... Yedek yapmak icin o kadar para verilmez.

Nasil yer yok, daha dün ve persembe aksami Baros-Arda haric ofansta is yapacak adam yoktu. Dün Volkan yamana sagolsun kazandik ama persembe aksami EL'den olduk.

Demek istedigim Baptista icin yer her zaman olur.

Sakaliklardan, cezali futbolculardan cok cekiyoruz.

Rotasyon icin Baptista biraz pahali kacmaz mi sence de ? B2b düsünülmüyorsa tabiki.

Sana şöle bir cevap veriyim ben ozaman...

Sarp-Ayhan-Baış üçlüsünü bozmadan

O üçlü olduğu sürece Lahm,Robinho,Kaka,C. Ronaldo gelse yine birşey olmaz;)

her maç ilk 11 büyük ihtimal ile gireceğini düşünürsek normal..

Açıkcası yedekte kaliteli oyuncu bulunmalı, Elano kalmalı... suyun karşı kıyısndaki vandallar 4 sene 3 milyon € yedek oyuncuya para ödediler ki halada yedeğinde pahalı oyuncular var, yani sonra pahalı diyoruz yoluyoruz 1-2 tane oyuncu olmalı oyuna grdimi , maçın yönünü değiştirebilecek adamlar. Bizim yedeklerde öyle adamlar olmadığı için ve bu düşünce tarzı yüzünden hala diyenler var neden 10 senedir yenemiyoruz çünkü adamların yedeği bizim bir çok yerli as'tan daha iyi =)

Ibricici istiyorduk ya biz, adami 5 milyon euroya alamiyoruz/alamadik zaten ama Baptistayi alabiliyor(mus)uz, öyleyse pahali kacmaz.

Nasil yer yok, daha dün ve persembe aksami Baros-Arda haric ofansta is yapacak adam yoktu. Dün Volkan yamana sagolsun kazandik ama persembe aksami EL'den olduk.

Demek istedigim Baptista icin yer her zaman olur.

Sakaliklardan, cezali futbolculardan cok cekiyoruz.

Onlara Kewell, Pino, Misimovic'i de eklemek gerekiyor.

@Serdar: Aynisini söylüyorum zaten. Baptista ofans icin düsünülüyorsa, Cana'nin yanina adam alinmayacak demektir.

@Sinan: Kesinlikle klübende oyunu degistirebilecek adamlarin olmasi gerekiyor. Ama defans ve ofans köprüsünü kuracak orta sahada "as" eksikligi varken, ofans yedegi ne derece dogru bir beklenti sence?

Onlara Kewell, Pino, Misimovic'i de eklemek gerekiyor.

@Serdar: Aynisini söylüyorum zaten. Baptista ofans icin düsünülüyorsa, Cana'nin yanina adam alinmayacak demektir.

@Sinan: Kesinlikle klübende oyunu degistirebilecek adamlarin olmasi gerekiyor. Ama defans ve ofans köprüsünü kuracak orta sahada "as" eksikligi varken, ofans yedegi ne derece dogru bir beklenti sence?

Elano, sağ bek, sağ - sol açık, sağ - sol iç , forvet arkasında görev alabiliyor ki geçen sene adamı full önlibero oynattık

Baptista, Önlibero,boxtobox,forvet arkası ve forvet olarak görev alabiliyor...

Misimovic-Insua-? ve belki - ?

Sadece Misi icin bonservis ödendi, bir transfer daha olur mutlaka, belkide 2.

bu arada Misimovic kiralikta olabilir diyenler var gerci ama sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt