Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

antudan alıntı.

Sarp-Ayhan-Baış üçlüsünü bozmuyorlar

O üçlü olduğu sürece Lahm gelse yine birşey olmaz

bu gerzek cana-elano- annan üçlüsünün oynayacağını hala kafasına kestirememiş. fesatlıktan beynine kan gitmiyor. her angut.com lu gibi oda bir angut :D

kameni'yi ispanyol as gazetesi haber yapmış ve habere göre kameni bizimle anlaşma imzalamış.

Yalnız bütün gece kabuslar görüp durdum. Misimoviç kiralık olduğuna dair. :)

ftw1905 in transfer bombalarina sasirmamaniz lazim,adam Jaja transferini hic bir gazete yazmadan,4 gun once soylemisti

bapti geliyor mu yoksaaaaa

Tsn 3. isim olursa Jadson olur diyor. Gelişmeler nelerdir? Gece 3'ten beri yokum.

insua ve misi'den sonra gelecek yabancı Cana'yı yedek bırakır...

yerli olmalı olacaksada..

Cana yedek kalsa ne olur?Barış oynasada bir farkı yok.Yine kiralık bir oyuncu için 1 sene çile çekeceğiz.Liverpool'da bu adamı bırakmaz bize,istediğin kadar opsiyonun olsun.

fantestik 3lü oynamaya dewam edicek barış m.sarp ayhan allah askına defans top yapamıyor orta saha top yapamıyor bu adamlar gelse ne olcak toplari defanstan şişirmeye dewam siz zevk aliyormusunuz gs'nin maçlarından?

olsa bile;

neill, insua, yabancı transfer, elano(pino), misi, baros olur...

rijkaard cana'yı düşünmüyo gibime geliyor...

bana oyle gelmiyor ne biliyim belki form tutmadigini icin oynatmiyor olabilir emin degilim cunku oyle bir parcaliyici top kesici ihtiyaci vardi rijkaardin, artik bekleyip gorucez neler olucagini

Ya yalnız koskoca Prekazi'mizi getirtip geri mi göndereceğiz onu anlamadım ? Jovanoviç'i de almış gelmiş yanında. Bence anlaşırlar bir sene orda takılır seneye gelir. Yazıktır ya :D

Cana yedek kalsa ne olur?Barış oynasada bir farkı yok.Yine kiralık bir oyuncu için 1 sene çile çekeceğiz.Liverpool'da bu adamı bırakmaz bize,istediğin kadar opsiyonun olsun.

bence cana-ayhan(barış) ortada ideal olur.

cana olmazsa ortasaha yol geçen hanı olur. yıllarca orta saha da sert bir adamın eksikliini çektik. şimdi elimizdeyken yedek oturtmak bana mantıklı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt