Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw misi kaç numara giyecek arda 10 wermezki kaç giyecek :S

bam üçlüsünden biri oynayacak yine mecbur...ben ayhanı tercih ederdim ya da barış..sarp hiç sahada yok maçta...

Reports earlier in the week suggested Liverpool were making a move for Turkish winger Arda Turan and would include Insua as part of the move.

haftada Raporlar önceki Liverpool ve Türk kanat oyuncusu Arda Turan için bir hamle yapıyor hareket bir parçası olarak Insua yer alacağını ileri sürdü.

Misimovic Gs Mobile ile duyurulmuş galiiba.Başka bir forumdan birisi öyle yazmış.Olan varsa bir teyit etsin.

------------------UFUK--------------------

Sabri(AliT).........Neill..........Servet(AliT)...........Insua(SerkanK.)........

......................Cana(Ayhan)...........XXXX(Baris).............................

..................................Misi(Arda/Elano).................................................

Pino(Serkan).................Baros(Batdal)............Arda(Kewell/Elano)......

Sisman eksik yönündeyim

bam üçlüsünden biri oynayacak yine mecbur...ben ayhanı tercih ederdim ya da barış..sarp hiç sahada yok maçta...

ya arkadasım sen nasıl maç izliyorsun yanındaki adama pas atamayan barış daha iyi diosun kısa basit paslar atan direk önlerine koşu yapan mustafa süper bence

Yabancı bir orta saha gelince neill yedek kalabilir..G.zan veya H.balta oynayabilir..

Yabancı iyi bir orta saha geldi diyelim kimi keserdiniz yabancı kontenjanından dolayı :)

İnsua,Misimovic,Baros,Pino veya kewell veya Elano,2 orta saha asla değişmemeli 6 etti :)

Zaten de sakatlık şu bu olur yine bunları düşünmeyiz bile

Habere göre kiralık değil 4.5 milyon pound bolservisle alınmış. Yoksa ben mi yanılıyorum ya.

evet kulüpler 4.5 milyon pound a anlaştı yazıyor.

ayrıca , liverpoolun ardayı transfer etmek için içinde insuanın da bulunduğu bu hamleyi gerçekleştirdiğini yazıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt